A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Hová tűnt az R. betű?

Miután bejelentettük, hogy hamarosan megjelenik Dean Koontz Sötét zóna című könyve, több olvasónk is megkérdezte, hová tűnt Dean R. Koontz nevéből az R. betű!

Nos, a szerző elmondása szerint akkor döntött a betű "menesztése" mellett, amikor évekkel ezelőtt egy új regényének megjelenésekor turnézott.

Kiszámolta, hogy abban az évben 8000 könyvet írt alá Dean R. Koontz néven, az R betű, majd az utána következő tökéletesen elhelyezett pont pedig minden alkalommal egy egész másodperccel meghosszabbította az dedikálással töltött időt.

Ezután jött a matek: az "R." kivitelezésére szánt 8000 másodperc csak abban az évben 133 percet követelt, ami a következő 40 évben, évi egy dedikálással számolva, összesen 88 órát jelentene...

Az író ezért úgy határozott, ezt a 88 órát inkább megspórolja magának! Sőt, azt is elárulta, hogy kevés dolgot szeret jobban a nachosnál, ezért a "lopott időt" egy 88 órás nachos-maratonnak szenteli majd!