A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Jonathan Franzen + Philiph Roth csomag 4 könyv

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Bolti ár:
13.760 Ft
6.880 Ft
Webshop kedvezmény: 6.880 Ft
Webshop kedvezmény: 50%
4 db könyv
ISBN: Franzen-Roth
Gyártó: 21. Század Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 7

Jonathan Franzen + Philiph Roth könyvcsomag - 4 könyv

Philip Roth csomag + Franzen

Értéke fogyasztói áron: 13.760 Ft
Kedvezményes csomagár: 6.880 Ft
Csomag kedvezmény: 50%

Fülszöveg

Jonathan Franzen + Philiph Roth könyvcsomag - 4 könyv

 

A világ végének vége több mint esszégyűjtemény. Franzen mindig úgy építi fel témáit, mind egy zeneszerző a különböző tételekben visszatérő melódiákat. Ugyanaz a briliáns logika, az elütő, mégis párhuzamba állítható dolgok egymás mellé szerkesztése jellemző erre a könyvére, mint zseniális regényeire, a Tisztaságra, a Javításokra vagy a Szabadságra. Mindig árnyaltan fogalmaz, sosem általánosít, és soha nem téveszt arányt, miközben felvázolja a helyzetet.

Epizódok a család történetéből. Olvasmányok és egyéb művészeti hatások. Franzen madárlesen. Környezetvédelem és aggodalom a Föld jövőjéért. Ezek azok a témák, amelyek újabb éj újabb kombinációkban kerülnek egymás mellé a kötet tizenhat esszéjében. Franzen az Antarktisztól Kelef-Afrikától, Közép-Amerikától a Balkánig beutazta a bolygót, és útinaplói ugyanolyan közvetlenek, mint a rokonairól vagy barátságairól közölt részletek. Ez az intimitás, a gondolatok őszintesége és tisztasága a legmegragadóbb ebben a könyvben. 

Az Isten veled, Columbus Philip Roth első könyve – egy kisprózakötet, amelyet csupán 26 évesen írt, és amellyel azonnal helyet követelt magának a világirodalom színpadán.

A kötet elnyerte a Nemzeti Könyvdíjat.

Bár Roth számos nagyszerű regényét ismerheti már a magyar olvasó, ez a kisprózakötet magyarul most jelenik meg először, Nemes Anna fordításában.

„Noha minden Roth-könyvet elolvastam – írja a Nemezisről Linda Grant író –, leginkább ezt a regényt ajánlanám annak, aki teljes kezdőként most ismerkedik Philip Roth-tal. Ez ő – kicsiben, mégis tökéletes teljességében.”

A nyolcvanöt évesen tavaly elhunyt Philip Roth a 20. század egyik legünnepeltebb amerikai írója volt, aki a számos irodalmi elismerés mellett a Pulitzer-díjat is elnyerte.

Philip Roth életművének első és utolsó kötete most együtt jelenik meg kiadónk gondozásában – Az Isten veled, Columbus című kisprózakötetét először veheti kezébe magyarul az olvasó.

A Düh - akárcsak a Nemezis - igazi modern kori sorstragédia, melyből 2016-ban az eredeti Indignation címen az USA-ban film is készült.

„Szövevényes, szenvedélyes és elbűvölő… Valódi kései mestermű.” - John Banville, Financial Times

A kedvezményes könyvcsomag tartalma:

Philip Roth csomag + Franzen

Értéke fogyasztói áron: 13.760 Ft
Kedvezményes csomagár: 6.880 Ft
Csomag kedvezmény: 50%

A könyvekről bővebb ismertetőt a képre kattintva éred el.

Kapcsolódó termékek

Michelle Frances
3.690 Ft 1.845 Ft
Jane Corry
3.690 Ft 2.768 Ft
6 db krimi
19.440 Ft 8.990 Ft
Jane Corry
3.690 Ft 1.845 Ft
Riley Sager
3.990 Ft 3.152 Ft
Laura Marshall
3.690 Ft 2.767 Ft
Sharon Bolton
3.990 Ft 2.992 Ft

Ezek is érdekelhetnek:

Termék címkék: 2019