A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Fiúk klubja - Erica Katz

Katt rá a felnagyításhoz
Bolti ár:
4.490 Ft
3.368 Ft
Webshop kedvezmény: 1.122 Ft
Webshop kedvezmény: 25%
Erica Katz
ISBN: 9786156122360
Gyártó: 21. Század Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 4

Fiúk klubja - Erica Katz

John Grisham és Stephanie Danler olvasóinak – Szex és hatalomvágy a munkahely legmélyebb bugyraiban.

Várható megjelenés: 2020. szeptember 30.

Fülszöveg

Fiúk klubja - Erica Katz

 

Thriller

John Grisham és Stephanie Danler olvasóinak – Szex és hatalomvágy a munkahely legmélyebb bugyraiban.

Buzzfeed – amiket a legjobban várunk, 2020

Alex Vogel mindent úgy csinált, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Kitűnő tanuló és nagyszerű sportoló, aztán kiugróan tehetséges joghallgató lett. A Harvardon szerzett diplomával a zsebében mesébe illő állásajánlatot kap az egyik legjobb New York-i ügyvédi irodánál. Amikor munkába áll, biztos benne, hogy párkapcsolata nem fogja megsínyleni – hiszen ő minden, csak nem befolyásolható. A pénz és karrier mégis megkísérti. Alex az elitosztályra kerül, éjjel-nappal dolgozik, és nem hagyja érintetlenül az új életstílus: magánrepülőn érkező ügyfelek, hétvége Miamiban, bőséges költségelszámolás. Ebben a közegben semmi nem fehér-fekete – de vajon van-e egyáltalán esély arra, hogy nő létére befogadják? Alex baljós körülmények között döbben rá, mit kell tennie, ha érvényesülni akar.

Erica Katz álnéven jelentette meg első regényét, amelyre a Netflix azonnal opciós szerződést ajánlott. A szerző egy manhattani ügyvédi irodánál dolgozik. Mintha A cég című film világába lépnénk – csak éppen napjaink New Yorkjában. Feszült, baljós és szexi – világszerte ez 2020 egyik sikervárományos debütálása.

Kapcsolódó termékek

Cristina Alger
3.690 Ft 2.583 Ft
Laura Marshall
3.690 Ft 2.767 Ft
Cristina Alger
3.990 Ft 2.793 Ft
Anders Roslund
3.990 Ft 2.993 Ft

Ezek is érdekelhetnek: