Termékek Menü
0

Felszabadított lélek - Spirituális utazás önmagunkon túlra

Felszabadított lélek  - Spirituális utazás önmagunkon túlra Katt rá a felnagyításhoz
Bolti ár:
3.490 Ft
2.792 Ft
Webshop kedvezmény: 20%
Cikkszám: 9789630862332
Szállítási díj infóért kattints ide

Jelenleg nincs készleten.

Fülszöveg

Ki vagy? Ha belemerülsz ebbe a kérdésbe, rövidesen rádöbbensz, milyen nehéz pontos választ adni rá. Minél több aspektusból vizsgálod önmagad, annál világosabbá válik, hogy ezeknek egyike sem képes rá, hogy teljességedben definiáljon. A Felszabadított lélekben - amely jelenleg is a The New York Times bestseller listáján található - Michael Singer, ez a szellemi tanítómester éppen ezt a kérdést boncolgatja. Ez a könyv őszinte és bárki által könnyen érthető diskurzus a tudatos életről, és arról, miképpen válhatunk mi magunk is tudatos emberré.

Az első részben Singer énünket vizsgálja és felfedi a mindannyiunknak oly ismerős belső dialógusok természetét. A második részben megismerkedhetünk a lényünkben áramló energiákkal, és a szerző fokozatosan rávezet, miként tárjuk fel szívünket az egész életünket átható tapasztalat frissítő energiái előtt. A harmadik rész arra tanít, miként küzdjük le bezárkózásra, önsorsrontó befelé fordulásra késztető hajlamainkat. A megvilágosodás, az egyetemes tudat befogadása a negyedik rész témája. Végül az ötödik részben Singer visszakanyarodik mindennapi létünkhöz, és megtanít rá, miként szegődjünk a határokat nem ismerő, korlátlan boldogság nyomába.

A könyvnek mindvégig olvasmányos és egyúttal lebilincselő a stílusa.

 

A szerző legújabb könyve Az elengedés szabadsága  megjelent a Kiadó gondozásában.

 

 

Kapcsolódó termékek

Cikkek, interjúk a könyv kapcsán

Harmonet-en megjelent cikk:

A felszabadított lélek

Michael A. Singer számos területen alkotott maradandót: az üzleti életben, az oktatásban, az egészségügyben, a környezetvédelemben. Két korábbi könyvében (Az igazság nyomában, Három esszé az Egyetemes Törvényről: Karma, Akarat és Szeretet) a keleti és a nyugati filozófiák integrálásával foglalkozik.

Legújabb könyve - A felszabadított lélek - ismét egy iránymutató alkotás. Egy különleges könyv, egy már azt hihetnénk csontig lerágott témáról, de Michael A. Singer lebilincselően egyszerű és érthető stílusával bebizonyítja, hogy igenis van még mit beszélnünk és megértenünk arról, kik is vagyunk valójában, hogyan éljük az életünket. Rámutat arra hogyan tehetnénk meg, hogy elhagyva a szenvedést – ami úgy tűnik lételemünkké vált – elengedve félelmeinket, fájdalmainkat egy boldogabb életet élhessünk.

A könyv minden fejezetében világos gyakorlati útmutatókkal segít, hogy rátaláljunk a középpontunkban belső, tiszta tudatunkra, a megfigyelőre, a tapasztalóra, akik valójában vagyunk. Végtelen türelemmel rávezet minket, hogyan tudjuk tudatosságunkat fejleszteni, hogy ezáltal megtapasztalhassuk a folyamatos jelenlét érzését. Hogy ez mit is jelent? Legyünk tudatában cselekedeteinknek, gondolatainknak, érzelmeinknek minden pillanatban.  Így felfedezhetjük, hogy az „élet játéka” az örömünkre van, és hogy mi a játékosok legyünk ebben a játékban, ne a játékfigurák, akiket mindenki kedvére tologathat.
Vegyük végre kezünkbe életünk irányítását és tegyünk mindent tudatosan!

Ajánlom mindenkinek, aki szeretne elindulni ezen a nagyszerű felfedezőúton belső valósága felé, hogy tudatosan élhesse meg az élet nagy kalandját és valóban élvezze azt! 

Michael A. Singer: A felszabadított lélek
XXI. század Kiadó

 

http://www.harmonet.hu/ezoteria/66327-a-felszabaditott-lelek.html&harmo=730594

Mások ezt vették még

Paula Hawkins
3.990 Ft 3.192 Ft
Braskó Csaba
3.490 Ft 2.443 Ft
Termék címkék: lélek, spirituális
AJÁNDÉK
     4000 Ft vásárlás felett 

vÁRHATÓ MEGJELENÉS

 VÁRHATÓ MEGJELENÉSEK  

 

Szállítási díj

          SZÁLLÍTÁSI DÍJ

 6000 Ft vásárlás felett INGYENES

      4000 - 5999 forintig: 490 Ft

         0 - 3990 forintig: 990 Ft

Legtöbb látogató
Sarah Pinborough
3.990 Ft 3.192 Ft
Paula Hawkins
3.990 Ft 3.192 Ft
Noah Hawley
3.990 Ft 3.192 Ft