Barion Pixel
Kiadói ár
10.980 Ft
Eredeti ár
15.460 Ft
Webshop kedvezmény: 4.480 Ft 29%
Menny.:
Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák
HELLO21 10.000 Ft felett 10% extra

Előfizetéses könyvcsomag - Romantikus

Kiadói ár
10.980 Ft
Eredeti ár
15.460 Ft
Webshop kedvezmény: 4.480 Ft 29%
Menny.:
Kívánságlistára teszem

Leírás

Előfizetéses könyvcsomag - BT

 

 

Nora kilép a forgatókönyvből - Annabel Monaghan

 

 

„Ellenállhatatlan – mókás, függőséget okoz, és ínycsiklandozóan romantikus.” – Rosie Walsh, a 7 nap szerelem című bestseller szerzője

 

A legjobb strandkönyvek listáján:

Washington Post • USA Today • Cosmopolitan • Southern Living • Country Living • Business Insider • Buzzfeed • Book Riot • Augusta Chronicle

 

 

Nora életét hamarosan elejétől végéig újra kell írni…

 

Nora Hamilton bárkinél jobban ismeri a szerelem képletét. Forgatókönyvíró egy romantikus tévécsatornánál, úgyhogy ez a munkája. Amikor az ingyenélő férje lelép, és egyedül hagyja őt a két gyerekkel, Nora pénzre váltja a házasság csődjét: megírja élete legjobb forgatókönyvét.

Elképedten értesül, hogy mozifilmet készítenek a forgatókönyvéből, amit ráadásul az eredeti helyszínen, Nora százéves házában forgatnak le. A mihaszna férj szerepét a Bolygó Legszexibb Pasijára, Leo Vance-re osztják, és ezzel Nora élete mindenestül a feje tetejére áll.

A forgatás végeztével a stáb összepakol, Leót viszont Nora egy fél üveg tequila társaságában a verandán találja. A férfi napi ezer dollárt fizet, ha maradhat még egy hétig. A plusz hétezer dollár kimondottan jól jönne Norának, de nem is ezért egyezik bele, hanem mert látja Leo tekintetében: erre most tényleg szüksége van.

Egy hét sok vagy kevés? Arra elég, hogy valakibe beleszeress. És arra is, hogy összetörd a szíved. 

 

A Nora kilép a forgatókönyvből a legjobb fajta szerelmi történet – tele van melegséggel, szellemességgel és bölcsességgel. Nem hiányzik belőle a való világ, ahol dolgozni kell, gyereket nevelni, és minden felnőtt valami csomagot cipel magával. Nora és Leo számára a szerelem nagyobb sztori, mint egy szélesvásznú mozifilm. 

 

„Tökéletes kikapcsolódás.” − USA Today

 

„Akinek tetszett A könyvek szerelmesei Emily Henrytől, az imádni fogja ezt.” − Shelf Awareness

 


Annabel Monaghannek megjelent egy tárcakötete a Huffington Postban, a Weekben és a Rye Recordban publikált humoros írásaiból, illetve két ifjúsági regénye. A New York állambeli Rye-ban él családjával.
weboldala: AnnabelMonaghan.com

facebook / x / instagram: AnnabelMonaghan

 

Mókás, függőséget okoz, és ínycsiklandozóan romantikus.

 

 


Vicces-romantikus - Curtis Sittenfeld

 

New York Times Bestseller

Reese Witherspoon könyvklubja

 

POPSUGAR – az év könyvei

 

Sally Milz jeleneteket ír Az Éjjeli Baglyok című szombat esti tévéműsor számára. Párszor már összetörték a szívét, egy ideje nem keresi a szerelmet – időnként kavar valakivel, sikeres a munkájában, a mostohaapjával szoros kapcsolatot ápol. Ez így együtt elég. 

Sally barátja és munkatársa, Danny Horst randizni kezd egy glamúros színésznővel, ezáltal bekerül a nem túl hízelgő klubba, amelyet tehetséges, de átlagos kinézetű, sőt kicsit béna pasik alkotnak, akik jártak már kivételesen gyönyörű és magasan kvalifikált nővel. Sallyt ez bosszantja, úgyhogy megírja A Danny Horst szabály című jelenetet, ami ebből a jelenségből csinál viccet – jelezve, milyen valószínűtlen, hogy fordított viszonylatban létrejöjjön ez a felállás: ahol a férfi glamúros és a nő átlagos. 

Itt jön a képbe Noah Brewster, a sármos popsztár, akiről köztudott, hogy modellekkel szokott randizni. Ezen a héten fellép a műsorban, ráadásul ő lesz a műsorvezető is. Sally egészen odavan a férfitól, és egyből megtalálják a közös hangot – több jeleneten is együtt dolgoznak. Sally eltűnődik, hogy ezek itt nem szikrák-e kettejük között. Dehát ez nem romkom, ez a valóság. Márpedig a valóságban egy ilyen pasi soha nem randizna egy magafajta nővel, nem igaz?   

 

„cseles, kifinomult, élvezetes” – Oprah Daily

 

„tele szédületes dumákkal – a kémia egyszerűen sistergő” – People

 

„Ha valaha is be akartál jutni a Saturday Night Live backstage-jébe, akkor ez a könyv neked való.” – Good Morning America

 

Egy ilyen pasi soha nem randizna egy magafajta nővel, nem igaz?

 

 

 

 

Az oldal tetejére