A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
10.000 Ft felett <strong>ingyen szállítunk</strong> 10.000 Ft felett ingyen szállítunk
5% VISSZAJÁR <strong>GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT</strong> Regisztrált vevői rendeléseknél 5% VISSZAJÁR GYŰJTSD ÉS VÁLTSD BE HŰSÉGPONTOKAT Regisztrált vevői rendeléseknél
3.490 Ft
990 Ft
Webshop kedvezmény: 2.500 Ft 72%
10.000 Ft felett ingyen szállítunk
30% KEDVEZMÉNNYEL saját kiadású sikerkönyvek
AJÁNDÉK könyvjelzőt tedd a kosaradba

Egy szót se szólj!

3.490 Ft
990 Ft
Webshop kedvezmény: 2.500 Ft 72%
Kívánságlistára teszem
ISBN: 9786155638428
Letehetetlen, rabul ejtő thriller, egy ismeretlen és fékezhetetlenül vad világból.

Leírás

Rena Olsen nagysikerű pszichológiai thrillerében, melyet a BookPage a 2016-os év regényének jelölt mystery kategóriában, egy fiatal nőnek szembe kell néznie a kétségbeejtő kérdéssel: mi van, ha mindaz, amit életében normálisnak és igaznak gondolt – nem volt az?


Clara Lawsont egy pillanat alatt szakítják ki megszokott életéből, fegyveresek rohanják le az otthonát, ahol férjével lakik. Az utolsó, amit – miközben elhurcolják – férje szájából hallhat: ne mondj nekik semmit!

A fiatal írónő első regénye, mely a nemzetközi gyermekkereskedelem és a prostitúció világát mutatja be, pontosan olyan dühös kiáltás a nők alávetettsége ellen, mint A lány a vonaton vagy Fiona Barton Az özvegy című regénye.

Letehetetlen, rabul ejtő thriller, egy ismeretlen és fékezhetetlenül vad világból.

Olvasói vélemények a moly.hu-ról, ahol kiemelkedően magas, 93%-os értékelése van a könyvnek!

"Őszintén szólva tényleg nem gondoltam volna, hogy ennyire zseniális könyvet fogok olvasni, amikor először kezembe vettem Rena Olsen regényét. Nagyon hamar rájöttem azonban, hogy egy nem mindennapi darabhoz van szerencsém.

A kiadók előszeretettel harangozzák be úgy a könyveiket, hogy ez aztán tényleg „letehetetlen”, így ez már számomra szinte üres frázissá vált, de itt vagyok én most, és azt mondom, hogy az Egy szót se szólj! valóban – kis túlzással – letehetetlen. De legalábbis nagyon nehezemre esett letenni.

Amennyi krimit és thrillert olvasok, már tényleg nem sűrűn fordul elő, hogy egy-egy darab ennyire megfogjon, és tényleg a szívemhez nőjön. Meg is kell becsülni az ilyen pillanatokat – márpedig velem most ez történt.

Na de mitől tudott ennyire jó lenni Rena Olsen könyve? Példának okáért azért, mert a nő kétségtelenül tud írni (és ez az első regénye!), van fantáziája (nem is akármilyen), és – nagyon fontos – nem csupán ért a témához, hanem látszik, hogy szívügye is." - Tíz Kicsi Könyv blogger bejegyzése a moly.hu-n, a teljes bejegyzés a linkre kattintva érhető el, a mellékelt fénykép is erről a blogról származik.  

"Vannak a könyvek, vannak a jó könyvek, vannak a nagyon jó könyvek és vannak azok a könyvek, amelyek nem eresztenek. Rena Olsen könyve ilyen! ... Nagyon ajánlom mindenkinek aki bírja a fajsúlyos témájú könyveket!!! Engem a abszolúte megérintett !!" - Könyvmolyok világa

A könyv booktrailere:

 
              
 
 
Keresd a webshopon további pszichológiai thriller könyveinket!

Mások ezt vették még

Ezek is érdekelhetnek:

Az oldal tetejére