A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Egy szót se szólj!

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Bolti ár:
3.490 Ft
2.443 Ft
Webshop kedvezmény: 1.047 Ft
Webshop kedvezmény: 30%
Rena Olsen
ISBN: 9786155638428
Gyártó: 21. Század Kiadó
Menny.:

Fülszöveg

Rena Olsen nagysikerű pszichológiai thrillerében, melyet a BookPage a 2016-os év regényének jelölt mystery kategóriában, egy fiatal nőnek szembe kell néznie a kétségbeejtő kérdéssel: mi van, ha mindaz, amit életében normálisnak és igaznak gondolt – nem volt az?


Clara Lawsont egy pillanat alatt szakítják ki megszokott életéből, fegyveresek rohanják le az otthonát, ahol férjével lakik. Az utolsó, amit – miközben elhurcolják – férje szájából hallhat: ne mondj nekik semmit!

A fiatal írónő első regénye, mely a nemzetközi gyermekkereskedelem és a prostitúció világát mutatja be, pontosan olyan dühös kiáltás a nők alávetettsége ellen, mint A lány a vonaton vagy Fiona Barton Az özvegy című regénye.

Letehetetlen, rabul ejtő thriller, egy ismeretlen és fékezhetetlenül vad világból.

 

Olvasói vélemények a moly.hu-ról, ahol kiemelkedően magas, 93%-os értékelése van a könyvnek!

 

"Őszintén szólva tényleg nem gondoltam volna, hogy ennyire zseniális könyvet fogok olvasni, amikor először kezembe vettem Rena Olsen regényét. Nagyon hamar rájöttem azonban, hogy egy nem mindennapi darabhoz van szerencsém.

A kiadók előszeretettel harangozzák be úgy a könyveiket, hogy ez aztán tényleg „letehetetlen”, így ez már számomra szinte üres frázissá vált, de itt vagyok én most, és azt mondom, hogy az Egy szót se szólj! valóban – kis túlzással – letehetetlen. De legalábbis nagyon nehezemre esett letenni.

Amennyi krimit és thrillert olvasok, már tényleg nem sűrűn fordul elő, hogy egy-egy darab ennyire megfogjon, és tényleg a szívemhez nőjön. Meg is kell becsülni az ilyen pillanatokat – márpedig velem most ez történt.

Na de mitől tudott ennyire jó lenni Rena Olsen könyve? Példának okáért azért, mert a nő kétségtelenül tud írni (és ez az első regénye!), van fantáziája (nem is akármilyen), és – nagyon fontos – nem csupán ért a témához, hanem látszik, hogy szívügye is." - Tíz Kicsi Könyv blogger bejegyzése a moly.hu-n, a teljes bejegyzés a linkre kattintva érhető el, a mellékelt fénykép is erről a blogról származik.  

"Vannak a könyvek, vannak a jó könyvek, vannak a nagyon jó könyvek és vannak azok a könyvek, amelyek nem eresztenek. Rena Olsen könyve ilyen! ... Nagyon ajánlom mindenkinek aki bírja a fajsúlyos témájú könyveket!!! Engem a abszolúte megérintett !!" - Könyvmolyok világa

 

A könyv booktrailere:

 
               Kosárba
 
 
Keresd a webshopon további pszichológiai thriller könyveinket!

Csomagok

Értéke fogyasztói áron: 14.660 Ft
Kedvezményes csomagár: 10.810 Ft
Csomag kedvezmény: 26%

Ezek is érdekelhetik: