Termékek Menü
0

Egy másodperccel később - már a nyomdában

Egy másodperccel később - már a nyomdában

 

Az amerikai Kongresszus folyosóin már megjelenése előtt úgy emlegették ezt a könyvet, mint az apokaliptikus thrillert, melyet minden amerikainak el kell olvasnia.

 

 

 

HAMAROSAN MEGJELENIK!

Az Egy másodperccel később című könyvünk már a nyomdában van, mi pedig megmutatjuk, hogy milyen a regény kiterített borítója. Már csak pár nap és ti is végre a kezetekbe vehetitek William R. Forstchen izgalmas regényét, amit az amerikai Kongresszus folyosóin már megjelenése előtt úgy emlegették, mint az apokaliptikus thrillert, melyet minden amerikainak el kell olvasnia.

A történetet a Pentagonban is reálisnak nevezték, a fegyvert pedig úgy tartják számon, mint amely egyetlen pillanat alatt térdre kényszerítheti az Egyesült Államokat.

A történet szerint terrortámadás éri az Amerikai Egyesült Államokat, mégpedig az egyik legrettegettebb módon, az elektromágneses hullámot (EMP) gerjesztő, pusztító fegyverrel.

Egy háború, melyet egyetlen másodperc alatt elveszít Amerika, egy háború, mely a középkorba robbantja vissza a világ legerősebb országát. Nincs áram, nincs kommunikáció, leállt a közlekedés, fogyóban a gyógyszerek, őrjöngő bandák uralják az országot, az emberek éheznek és a túlélésért küzdenek. Mit tehet ebben a helyzetben egy volt katona, aki meg akarja menteni a családját, a hazáját, ha úgy tetszik, a modern civilizációt?

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hírek