A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Egy évvel később

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Bolti ár:
3.490 Ft
2.757 Ft
Webshop kedvezmény: 733 Ft
Webshop kedvezmény: 21%
William R. Forstchen
ISBN: 9786155373985
Gyártó: 21. Század Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 3
Az Egy másodperccel később című könyvből jól ismert Black Mountain-i szereplők sorsát követhetjük nyomon a Hordával vívott pusztító csata utáni időszakban. 
Menny.:

Fülszöveg

William R. Forstchen ráijesztett a világra az Egy másodperccel később című regényével, a történet azonban nem ért végett, hamarosan következett a folytatás, az Egy évvel később.

Két év telt el ,,a nap", vagyis a világ több országát egyszerre sújtó összehangolt, elektromágneses hullámokat (EMP) gerjesztő támadás óta. Áramszolgáltatás híján az Egyesült Államok kontinentális területeinek nagy részén középkori állapotok uralkodnak, s becslések szerint az offenzívát, valamint az azt követő káoszt az ország lakosságának csupán húsz százaléka élte túl. Az észak-karolinai Black Mountain városa - lakóinak hősies helytállása folytán - nem semmisült meg teljesen, de a halál és az emberfeletti megpróbáltatások őket sem kímélték. Vezetőjük, John Matherson otthona porig égett, és az inzulinkészletek kiapadása miatt a férfi elveszítette egyik lányát, a cukorbeteg Jennifert is. A Bluemontban újjászerveződött amerikai kormány látszólag mindent megtesz annak érdekében, hogy feltartóztassa az országba humanitárius segítségnyújtásra hivatkozva benyomuló idegen katonai erőket. Az új vezetés tervének részeként John egyetlen életben maradt lánya, a tizennyolc éves Elizabeth is megkapja a katonai behívóját...

WILLIAM R. FORSTCHEN számos The New York Times-bestseller szerzője. Legújabb regényében az Egy másodperccel később című könyvéből jól ismert Black Mountain-i szereplők sorsát követhetjük nyomon a Hordával vívott pusztító csata utáni időszakban. Vajon sikerül-e vállvetve lerakniuk egy új világ alapjait, ha önmagukon kívül senkiben sem bízhatnak?

Az Egy másodperccel később c. könyv adatlapja itt érhető ela harmadik rész Az utolsó nap címmel jelenik meg és itt érhető el.

Olvasói vélemények az első részről:

"Összegezve, a stílus remek, a téma sokkoló és elgondolkodtató! Az író rendkívül alapos volt, mindennek utánajárt, mindenhez hozott egy történelmi párhuzamot, vagy egy magyarázatot, amit sikerült közérthetően tálalnia, és ettől, ahogyan az egy regénytől elvárható, könnyed maradt." - Könyv Extrák tovább a bejegyzésre itt

"Azt gondolom, minél több emberhez kéne, hogy eljusson ez a – számomra zseniális jelzőt megérdemlő – könyv, és nem pusztán azért, hogy tisztában legyünk a potenciális veszélyekkel. Azért is, mert olyan témákról és olyan szinten készteti elgondolkozásra az embert, amelyek alapvetőek, ugyanakkor más körülmények között nem biztos, hogy eszünkbe jutnának." - tiz kicsi könyv blog tovább a bejegyzésre itt

 

Kedvezményes csomagájanlataink hasonló témakörben:

 

 

Kapcsolódó termékek

William R. Forstchen
3.990 Ft 1.990 Ft
William R. Forstchen
3.990 Ft 2.993 Ft
William R. Forstchen
2.990 Ft 897 Ft

Mások ezt vették még

William R. Forstchen
3.990 Ft 1.990 Ft
Mary Higgins Clark
3.490 Ft 990 Ft
William R. Forstchen
3.990 Ft 2.993 Ft
Mary Higgins Clark - Alafair Burke
3.490 Ft 1.745 Ft
Robert Masello
3.490 Ft 1.490 Ft
Rónai Egon
3.490 Ft 990 Ft
Rena Olsen
3.490 Ft 1.047 Ft
Carrie Hope Fletcher
3.490 Ft 490 Ft
Holly Madison
3.990 Ft 990 Ft
Zsolt Béla
3.990 Ft 990 Ft

Ezek is érdekelhetnek: