Termékek Menü
0

Édesvízi mediterrán trilógia - kedvezményes csomag

Balaton-felvideki csaladregeny Katt rá a felnagyításhoz
Bolti ár:
10.430 Ft
6.970 Ft
Webshop kedvezmény: 33%
Gyártó: 21. Század Kiadó
Cikkszám: ÉMcsomag

Csomagok Édesvízi mediterrán csomag - Balaton trilógia

Fülszöveg

A híres toszkán és provence-i élményregényekkel vetekedő történet sodrását hatásosan adagolt sok-sok humorral, gasztronómiai kalanddal és életszeretettel fűszerezi a szerző, így aztán nekünk, olvasóknak nem marad más dolgunk, mint ismételten megmerítkezni a semmi mással össze nem téveszthető édesvízi mediterrán magával ragadó hangulatában és életérzésében. 

Egy kanadai magyar házaspár úgy dönt, hogy végleg letelepedik Balatonszépén, felújítja a megörökölt romos kúriát és megpróbál beilleszkedni a Balaton-parti kis falu életébe. Ami ugyan sok munkával jár, de közben örömmel élik az életüket, új barátokat szereznek, és mindvégig arról ábrándoznak, hogy hamarosan újjászületik a ház, a kert, hogy a szőlőből, a borászkodásból, és a vendéglátásból fognak megélni... Felfedezik a legjobb helyeket a környéken: hol lehet a legfinomabb kecskesajtot, mézet vagy éppen erdei gombát venni – és hát a vendéglősökkel is behatóbb kapcsolatra tesznek szert. Közben újabb furcsaságok derülnek ki a Fenséges Rom és a birtok örökhagyójáról és annak titokzatos múltjáról...

Nők Lapja Café ajánlásában mondjuk el, miért érdemes magunkkal vinni nyaraláshoz a trilógiát, vagy otthon kellemes balatoni hangulatot varázsolni magunk köré.

„Tóth Gábor Ákos új könyvét három élethelyzetben is érdemes elolvasni. 

Egyszer akkor, ha a pénztárcánk és a szabadidős lehetőségeink nem engedélyeznek idén nyaralást, mert új regénye által néhány óra alatt hamisíthatatlan balatoni hangulatban találjuk magunkat.

Másszor akkor, ha úgy érezzük, az életünk perspektívái bezárultak – csakúgy, mint hősünknek, T. G. Oaksnak, aki a kanadai magyarok kertvárosi életét éli meglehetősen egysíkúan és örömtelenül, behódolva felesége és idős édesapja hóbortjainak, egészen addig, míg egy váratlan történés ki nem szakítja onnan.

Harmadszor pedig akkor, ha egy kacagtató, öniróniával teli strandregényt szeretnénk a kezünkbe venni, ami amellett, hogy igen szórakoztató, fontos üzenetet hordoz: mindig a kezünkben van annak lehetősége, hogy változtassunk az életünkön.”

 

A trilógia megvásárolható kedvezményesen csomagajánlatban ajándék vászontáskával vagy kötetenként 20%-os kedvezménnyel.

 

Csomagok Édesvízi mediterrán csomag - Balaton trilógia

 

 

 

 

 

fotó: OPhoto - Peter Orban Photography & Blog

A trilógia befejező kötetére került kép eredeti fotója az "Ősz a Szent György-hegyen" címet kapta, a könyvborító pedig mivel sajnos nem szélesvásznú, így ennek a képnek egy részletéből készült. A borítóra a jellegzetes hegyek és a Balaton került, de ez a kép annyira szép teljes szélességében, hogy mindenképpen szerettük volna megmutatni és a hangulatot átadni!  

 

 

Kapcsolódó termékek

Mások ezt vették még

AJÁNDÉK
     4000 Ft vásárlás felett 

vÁRHATÓ MEGJELENÉS

 VÁRHATÓ MEGJELENÉSEK  

 

Szállítási díj

          SZÁLLÍTÁSI DÍJ

 6000 Ft vásárlás felett INGYENES

      4000 - 5999 forintig: 490 Ft

         0 - 3990 forintig: 990 Ft

Legtöbb látogató
Sarah Pinborough
3.990 Ft 3.192 Ft
Paula Hawkins
3.990 Ft 3.192 Ft
Noah Hawley
3.990 Ft 3.192 Ft