A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Édesvízi mediterrán csomag - Balaton-felvidéki családregény

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Bolti ár:
13.920 Ft
8.990 Ft
Webshop kedvezmény: 4.930 Ft
Webshop kedvezmény: 35%
Tóth Gábor Ákos
ISBN: ÉMcsomag
Gyártó: 21. Század Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 9

A Balaton irodalmi nagyköveteként is emlegetett szerző regényfolyamában a magával ragadó „bor, mámor, Balaton” hangulaton kívül olyan témák is terítékre kerülnek, mint a természetvédelem, a múlt örökségének értő felhasználása, vagy éppen a felelősség a minket befogadó közösségért.

 

Balaton-felvidéki családregény - 4 kötet

Fülszöveg

 

A híres toszkán és provence-i élményregényekkel vetekedő történet sodrását hatásosan adagolt sok-sok humorral, gasztronómiai kalanddal és életszeretettel fűszerezi a szerző, így aztán nekünk, olvasóknak nem marad más dolgunk, mint ismételten megmerítkezni a semmi mással össze nem téveszthető édesvízi mediterrán magával ragadó hangulatában és életérzésében. 

Egy kanadai magyar házaspár úgy dönt, hogy végleg letelepedik Balatonszépén, felújítja a megörökölt romos kúriát és megpróbál beilleszkedni a Balaton-parti kis falu életébe. Ami ugyan sok munkával jár, de közben örömmel élik az életüket, új barátokat szereznek, és mindvégig arról ábrándoznak, hogy hamarosan újjászületik a ház, a kert, hogy a szőlőből, a borászkodásból, és a vendéglátásból fognak megélni... Felfedezik a legjobb helyeket a környéken: hol lehet a legfinomabb kecskesajtot, mézet vagy éppen erdei gombát venni – és hát a vendéglősökkel is behatóbb kapcsolatra tesznek szert. Közben újabb furcsaságok derülnek ki a Fenséges Rom és a birtok örökhagyójáról és annak titokzatos múltjáról...

 

Olvasói kommentek:

"Most olvasom, egyszerűen imádni való!"

"Nagyon szerettem én is.Így még izgalmasabb volt,hogy a Balaton-felvidék és a Káli-medence kedvenc túrahelyszíneim.Be tudtam azonosítani a helyeket,ahol a történetek játszódnak."

"Elolvastam mindhármat, szinte letehetetlen, nagyon élveztem."

"Mindhárom elolvasva, családban továbbadva - olvassátok Ti is élmény volt."

"Olyan hangulata van a trilógiának, amilyennel régen találkoztam. Pár hónapja olvastam, de időnként felbukkan bennem az egész történet, és ott vagyok! Jó tollú író!"

"Első kettő kiolvasva... magával ragadó, hangulatos olvasmány."

"Mindhárom kötetet olvastam a megjelenéskor, de tervezem, hogy újra elolvasom hamarosan. Nagyon tetszett!"

"... filmre kívánkozó könyvek, nagyon jó sorozat lehetne ..."

"Karácsonyi ajándékként érkezett hozzám...szerettem olvasni!"

forrás: facebook posztok egyike

 

Noha a Balaton-felvidéki családregény a szerző szándéka szerint trilógiának készült, az olvasók másképp gondolták, és kikényszerítették a folytatást, így lett tetralógia, a trilógiából!

Balaton-felvidéki családregény - 4 kötet

Tóth Gábor Ákos a Balaton trilógia után új történetbe kezd; a helyszín és a szereplők újak, a konfliktusokra végül megoldásokat kínáló, sodró mesélőkedv a régi… ezúttal az Őrségbe kalauzolja az Olvasókat a szerző.

 

 

 

Kosárba

 

Kedvezményes csomagajánlatban a Balaton-felvidéki és az Őrségi történet 5 kötetes csomagban egyben is megvásárolható:

 

 

 

balaton-felvédik családregény + Forrásvidék

Kapcsolódó termékek

Tóth Gábor Ákos
3.490 Ft 2.617 Ft
Tóth Gábor Ákos
3.490 Ft 2.757 Ft
Tóth Gábor Ákos
3.490 Ft 2.757 Ft
Tóth Gábor Ákos
3.490 Ft 2.443 Ft

Ezek is érdekelhetnek: