Barion Pixel
Kiadói ár
12.450 Ft
Eredeti ár
19.050 Ft
Webshop kedvezmény: 6.600 Ft 35%
Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák
Summer Sale - Keresd az extra ajánlatot!

Édesvízi mediterrán - Balaton-felvidéki családregény 5 kötet

Kiadói ár
12.450 Ft
Eredeti ár
19.050 Ft
Webshop kedvezmény: 6.600 Ft 35%
Kívánságlistára teszem
ISBN: ÉMcsomag-5

Édesvízi mediterrán csomag - Balaton-felvidéki családregény 5 kötet

 

Leírás

Édesvízi mediterrán csomag - Balaton-felvidéki családregény 5 kötet

 

A híres toszkán és provence-i élményregényekkel vetekedő történet sodrását hatásosan adagolt sok-sok humorral, gasztronómiai kalanddal és életszeretettel fűszerezi a szerző, így aztán nekünk, olvasóknak nem marad más dolgunk, mint ismételten megmerítkezni a semmi mással össze nem téveszthető édesvízi mediterrán magával ragadó hangulatában és életérzésében. 

 

Egy kanadai magyar házaspár úgy dönt, hogy végleg letelepedik Balatonszépén, felújítja a megörökölt romos kúriát és megpróbál beilleszkedni a Balaton-parti kis falu életébe. Ami ugyan sok munkával jár, de közben örömmel élik az életüket, új barátokat szereznek, és mindvégig arról ábrándoznak, hogy hamarosan újjászületik a ház, a kert, hogy a szőlőből, a borászkodásból, és a vendéglátásból fognak megélni... Felfedezik a legjobb helyeket a környéken: hol lehet a legfinomabb kecskesajtot, mézet vagy éppen erdei gombát venni – és hát a vendéglősökkel is behatóbb kapcsolatra tesznek szert. Közben újabb furcsaságok derülnek ki a Fenséges Rom és a birtok örökhagyójáról és annak titokzatos múltjáról...

A Balaton irodalmi nagyköveteként is emlegetett szerző regényfolyamában a magával ragadó „bor, mámor, Balaton” hangulaton kívül olyan témák is terítékre kerülnek, mint a természetvédelem, a múlt örökségének értő felhasználása, vagy éppen a felelősség a minket befogadó közösségért.

 

Olvasói kommentek: 

"Most olvasom, egyszerűen imádni való!"

"Nagyon szerettem én is.Így még izgalmasabb volt,hogy a Balaton-felvidék és a Káli-medence kedvenc túrahelyszíneim.Be tudtam azonosítani a helyeket,ahol a történetek játszódnak."

"Elolvastam mindhármat, szinte letehetetlen, nagyon élveztem."

"Mindhárom elolvasva, családban továbbadva - olvassátok Ti is élmény volt."

"Olyan hangulata van a trilógiának, amilyennel régen találkoztam. Pár hónapja olvastam, de időnként felbukkan bennem az egész történet, és ott vagyok! Jó tollú író!"

"... filmre kívánkozó könyvek, nagyon jó sorozat lehetne ..."

"Karácsonyi ajándékként érkezett hozzám...szerettem olvasni!"   továbbiak: teljes forrás

 

 

Töltsünk el pár kellemes napot a Balatonon a családregény oldalain keresztül!

 

 

Gyönyörű kiadásban, ajándék könyvjelzővel jelent meg Tóth Gábor Ákos legújabb regénye Balatoni futár címmel, mely 19. század végi Balatonfüredre kalauzolja el az Olvasót!

Kosárba

Az oldal tetejére