Barion Pixel
Kiadói ár
9.970 Ft
Eredeti ár
14.870 Ft
Webshop kedvezmény: 4.900 Ft 33%

Itt olvashattál a könyvről:

Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák

Dean Koontz csomag

Kiadói ár
9.970 Ft
Eredeti ár
14.870 Ft
Webshop kedvezmény: 4.900 Ft 33%
Kívánságlistára teszem
ISBN: koontz-csomag

Dean Koontz csomag

Dean Koontz határtalan képzelőereje ezúttal is borzongatóan izgalmas és fordulatos történetet szült, amelyben a szereplők szó szerint megállíthatatlanul száguldanak a végzetük felé. 

Leírás

Dean Koontz csomag - 3 cím

-

 

A fékezhetetlen Quicksilver - Dean Koontz

 

 

 

Már az is igazi rejtély, hogy kicsoda Quinn Quicksilver – háromnapos volt, amikor magára hagyták Arizonában, a sivatagon keresztül vezető autópályán. Árvaházban nőtt fel, a szüleit nem ismerte. Boldog volt, még ha minden szempontból átlagos életet élt is. Egészen a „furcsa mágnesesség” napjáig. Aznap ingere támadt, hogy autóval kihajtson a semmi közepére, pontosan arra a helyre, ahol talált egy érmét, ami nagyon sokat ér. Gyakorlatilag ez az érme mentette meg az életét, amikor két kormányügynök üldözőbe vette. Quinn azóta menekül az ügynökök és a jó ég tudja, még ki mindenki más elől. 

Egyedül semmi esélye nem lenne, a sors vezérelte mellé két társát: Bridget Rainkinget, a szépséget, aki nemcsak előrelátó, hanem lőfegyverekkel is el van eresztve, és Bridget nagyapját, Sparkyt, aki romantikus regényeket ír. Hármukat ugyanaz a megmagyarázhatatlan késztetés hajtja előre. Sarkukban az ellenség, akivel korántsem biztos, hogy fel tudják venni a kesztyűt – még akkor sem, ha Quinn apránként rádöbben: maga is végtelenül ijesztő erőknek van birtokában.

 

A 21. Század Kiadó ajánlója

Dean Koontz határtalan képzelőereje ezúttal is borzongatóan izgalmas és fordulatos történetet szült, amelyben a szereplők szó szerint megállíthatatlanul száguldanak a végzetük felé. Tudván, hogy rajtuk kívül nincs más reménye a világnak és az emberiségnek, nem restek őrült szituációkba keveredni. Útjukon akadnak segítőik, de olyanok is, akik igyekeznek megakadályozni, hogy küldetésük sikerrel járjon. A fékezhetetlen Quicksilver egyszerre fordulatos kalandregény, sci-fi és thriller a közöttünk észrevétlenül elvegyülő gonoszról, ami/aki az emberi gonoszság és szenvedés kiprovokálója. 

 


A nemzetközileg elismert bestselleríró, Dean Koontz még csak végzős egyetemista volt, amikor megnyerte az Atlantic Monthly irodalmi pályázatát. Azóta sem hagyta abba az írást. Koontz hetvenkilenc New York Times-sikerkönyv szerzője, közülük tizennégy az első helyen végzett. A hazai közönséghez hosszas szünet után a Jane Hawk sorozattal tért vissza a 21. Század Kiadó gondozásában.

A Rolling Stone szerint ő „Amerika legnépszerűbb feszültségregény-szerzője”; a könyvei harmincnyolc nyelven jelentek meg, és több mint ötszázmillió példányban keltek el világszerte. Koontz Pennsylvaniában született és nőtt fel, most Dél-Kaliforniában él feleségével, Gerdával, golden retrieverükkel, Elsával, és Trixie és Anna nevű goldenjeik múlhatatlan emlékével.

 

 

Meglepő és izgalmas utazás egy fiatal férfival, aki a titokzatos múltját üldözi – mérföldről mérföldre.

 

 

A másik Emily - Dean Koontz

 

New York Times Bestseller

 

Ha meg se halt, akkor hol volt eddig?

Ha feléledt, akkor mi ő?

 

New York Times #1 bestsellerszerző

Amazon Charts bestseller

Wall Street Journal bestseller

USA Today bestseller

 

Emily Carlino tíz éve tűnt el Kaliforniában, miután a kocsija lerobbant az autópályán. Feltételezték, hogy Ronny Lee Jessup, a sorozatgyilkos végzett vele, akinek több áldozata soha nem került elő.

David Thorne író azóta sem heverte ki élete szerelmének elvesztését, emészti a bűntudat, hogy nem volt ott Emily mellett, és nem mentette meg. Mindent bevetett, hogy feldolgozza az eseményeket: rendszeresen látogatja Jessupot a börtönben, kétségbeesetten várja, hogy kiderüljön, hogyan teltek Emily életének utolsó órái, hogy végre eltemettethesse szerelmét.

 

Aztán David megismerkedik Maddison Suttonnal, ezzel az igéző, játékos nővel, aki tökéletesen tisztában van David veszteségével. Maddison leginkább észbontó tulajdonsága, hogy kiköpött ugyanolyan, mint Emily. Még csókolni is ugyanúgy csókol. Ahogy a fantasztikus fordulat hihetővé válik, David egyre inkább rabja lesz Maddisonnak – és feltárul a nő rejtélyes múltja, hogy aztán elszabaduljon a rettenet.

 

„A hónap legjobb könyve” az Amazon Krimi & Thriller kategóriájában

 

„Magával ragadó és kifejezetten félelmetes könyv [...] tényleg letehetetlen. Koontz mesteri történetmesélő maradt több műfajon belül is, amelyek közül ez az egyik legjobb.”– Booklist

 

„Koontz ismét mesteri történetmesélőnek bizonyult, aki alaposan ismeri a szakmája csínját-bínját, és nem mulasztotta el tökélyre fejleszteni eleve félelmetes tehetségét. Ez a könyv nem csak döbbenetes thriller, hanem utazás is a jelenlegi természettudományos kutatások sötét oldalára.” – Authorlink

 

„Feszült, félelmetes és fordulatos.” – Kirkus Reviews

 

„Ez a könyv tagadhatatlanul magán viseli Koontz keze nyomát, ugyanakkor bizonyos szempontból semmire sem hasonlít, amit korábban írt.” – The Big Thrill

 

 

 

 

Egy másik hely - Dean Koontz

 

 

Apa és lánya kezében a világ sorsa

#1 New York Times szerző

A thriller mestere

 

Jeffy Coltrane-t hét éve hagyta el a felesége, Michelle. Azóta próbálja normális mederbe terelni az életüket. Sauvidad Beachen lakik lányával, a tizenegy éves Amityvel. Napjaik egész addig nyugodtak, amíg fel nem bukkan náluk Rémes Ed.

 

Ed egy különös, veszélyes tárgyat bíz Jeffyre, arra kéri, rejtse el. Azt mondja, ez „a mindenség kulcsa”. Ed Jeffy lelkére köti, sose használja az eszközt. De miután egy baljós geng meglátogatja őket, Jeffy és Amity véletlenül aktiválják a kulcsot, és valami egészen rendkívüli tapasztalatot élnek át. Az eszköz révén párhuzamos síkok között ugrálhatnak, amelyek ismerősek, mégis bizarrak, egyszerre csodásak és rémisztőek. Jeffynek és Amitynek akaratlanul is eszébe jut: mi van, ha Michelle egyetlen kattintásnyira van tőlük?

 

De az eszköz mások érdeklődését is felkeltette. Egy sötét szándékok által vezérelt figura gonosz terveit akarja valóra váltani „a mindenség kulcsa” révén. Ha Amity és Jeffy nem járnak túl az eszén, akkor soha többé senki nem lehet biztonságban.

 


Dean Koontz a világ egyik legismertebb horror-, thriller- és sci-fi írója. 1945-ben született az USA-ban, Pennsylvania államban.  Több mint száz könyvet írt, és világszerte több mint 450 millió példányt adtak el műveiből. Regényei közül több tucat magyarul is megjelent, legújabban például a nagy sikerű Jane Hawk-sorozat öt kötete (Sötét zóna, A suttogószoba, A görbe lépcső, A tiltott ajtó, Az éjszakai ablak), vagy a Kötődés.

 

„Káprázatos, akciódús, mély jellemrajzokkal teli kalandregény. Koontz továbbra is az élvonalban marad legújabb, bestsellernek ígérkező könyvével.” – Booklist

 

„Színes, fantáziadús [...]. Eleven, nem szokványos regény.” – Kirkus

 

„Élénk...” – Associated Press

 

„Dean Koontz az ilyen típusú történetek mestere. Képzelőereje egyszerűen határtalan, és mintha az összes könyvével felülmúlná önmagát. Gondolkodásra készteti az embert, hogy milyen lenne tényleg elutazni más világokba.” – Red Carpet Crash

 

„Néhány szerző arra használja a sci-fi műfaját, hogy más világok létrehozásával kritizálja korunk világpolitikáját vagy valós eseményeit. Koontznak más szándékai vannak. Őt jobban érdekli az emberi természet, ami ugyanolyan marad tértől és időtől függetlenül, és amit nem lehet ideológiákkal megváltoztatni.” – The Big Thrill

 

„Ez egy műfajfelforgató regény, nagyon fog tetszeni mindazoknak, akik szeretik a thrillert, horrort, sci-fit, vagy egyszerűen csak a jól elmesélt történeteket, amelyeknek nyaktörő tempója egy pillanatra sem hagy alább.” – Bookreporter

 

 

 

 

 

Az oldal tetejére