Termékek Menü
0

Csak a dallam él tovább

Mary Higgins Clark - Csak  a dallam él tovább - 21. Század Kiadó Katt rá a felnagyításhoz
Bolti ár:
3.490 Ft
1.490 Ft
Webshop kedvezmény: 57%
Gyártó: 21. Század Kiadó
Cikkszám: 9786155373770
Szállítási díj infóért kattints ide

 

 

Fülszöveg

A New York Times bestseller szerzőjét, akit Amerikában „a feszültségteremtés királynőjeként” emlegetnek, nem véletlenül tartják Agatha Christie utódjának: 100 millió eladott példánnyal a valaha volt legnépszerűbb szerzők egyike. 

Legújabb, nagy sikerét tartja kezében az olvasó, mely ugyanúgy felkerült a világ minden fontos sikerlistájára, ahogyan a korábbi könyvek többsége is.

A fiatalon megözvegyült Lane Harmon, az ötéves Katie édesanyja lakberendező, fényűző otthonokba bejáratos. Egy alkalommal, amikor főnöke megbízza, hogy rendezzen be egy szerény sorházat, meglepve tapasztalja, hogy a megbízó nem más, mint egy híres-hírhedt pénzember felesége. A férj, Parker Bennett, két éve tűnt el a Karib-tengeren hajózva. A cégben lévő ötmilliárd dollárral együtt…

Vajon él-e még? Vajon köze van-e a milliárdokhoz? És vajon mit tud a feleség?

Lane egyre jobban belebonyolódik az ügybe, és egyre közelebb kerül Bennették fiához, míg végül már megszállottan próbálja bizonyítani a család ártatlanságát.

Azzal azonban nem számol, hogy ezzel magát és kislányát is veszélybe sodorja…

Botrány, csalás, árulás és szerelem – Mary Higgins Clark mesterien mesél, és a feszültség egyre csak fokozódik.

Lélegzetelállító történet, az olvasók és a kritikusok szerint a szerző életének egyik legjobb regénye. 

Mary Higgins Clark közel ötven könyv szerzője, melyeknek többsége, köztük az elmúlt tíz év termése, sohasem jelent meg magyarul.

„Romantikus, feszült, élvezetes… Clark mindig meglepi az olvasót.” – PublishersWeekly

 

Először a pénz a tét. 

Utána a szerelem. 

Végül az életed.

 

Mary Higgins Clark az elmúlt évtizedek egyik legolvasottabb írója, a Csak a dallam él tovább c. könyvén kívűl  A gyanú árnyékában c. három részes sorozatot adja ki a közeljövőben a 21. Század Kiadó.

 

 

 

 

 

Kapcsolódó termékek

Cikkek, interjúk a könyv kapcsán

Mary Higgins Clark Csak a dallam él tovább könyvet a KönyvesBlog is ajánlja.

 

Ártatlan-e a bankár, aki eltűnik 5 milliárd dollárral?

 

A fiatalon megözvegyült Lane Harmon, az ötéves Katie édesanyja lakberendező, fényűző otthonokba bejáratos. Egy alkalommal, amikor főnöke megbízza, hogy rendezzen be egy szerény sorházat, meglepve tapasztalja, hogy a megbízó nem más, mint egy híres-hírhedt pénzember felesége. A férj, Parker Bennett, két éve tűnt el a Karib-tengeren hajózva, a cégben lévő ötmilliárd dollárral együtt. Vajon él-e még? Vajon köze van-e a milliárdokhoz? És vajon mit tud a feleség?

 

Mary Higgins Clark: Csak a dallam él tovább

Fordította: Simonyi Ágnes, 21. Század Kiadó, 2015, 302 oldal, 3490 HUF

 

 

Lane egyre jobban belebonyolódik az ügybe, és egyre közelebb kerül Bennették fiához, míg végül már megszállottan próbálja bizonyítani a család ártatlanságát. Ám azzal nem számol, hogy ezzel magát és kislányát is veszélybe sodorja. Botrány, csalás, árulás és szerelem a Csak a dallam él tovább-ban, ami a kritikusok és az olvasók szerint az ötvenkötetes Clark egyik legjobb regénye.

 

A bejegyzés eredete: http://konyves.blog.hu/2015/10/30/mary_higgins_clark

 

További képek

Mások ezt vették még

Paula Hawkins
3.990 Ft 3.192 Ft
Braskó Csaba
3.490 Ft 2.443 Ft