A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Sikeres magyar fiatalok

Sikeres magyar fiatalok

 

Máté Kriszta az első millióra kérdez rá, képletesen és valójában is, az első sikerekre, az üzleti élet sikerének titkára.

 

 

Az első milliót általában a siker hozza, Az első millióm története erről a sikerről szeretne beszélni. Mindegyik történet más és más, de mindegyik sikertörténetben közös az ötlet, a kitartás, a szenvedély és az önbizalom. A riportalanyok számára a gazdagság a szabadságot jelenti.

Az interjúk középpontjában nem a pénz áll, hanem a siker öröme, a kudarcok elviselése, a kitartás, állhatatosság, kreativitás, és annak a története, hogy ők hogyan tudtak kiugrani, hogyan tervezték meg, építették fel az életüket. 

Mindegyik beszélgetés, amely az RTL2-n látható, rövidített, a műsoridőre szabott változat. De mindenki mondott olyasmit, rendkívül érdekes dolgokat, ami nem fért bele az adásidő szabta keretbe. A könyv nem az adásban látható interjúk leirata, hanem az eredeti beszélgetéseké. Vagyis benne van mindaz, amiről valójában beszélgettünk, ami az adásba idő hiányában nem kerülhetett be. Több történet, több „recept” arra, hogyan lehet valaki sikeres, ők 33-an hogy csinálták.

 

A könyvben az alábbi 33 sikeres magyar fiatalról olvashatnak:

Árvai Péter
Gerendai Károly
Ivánka Katalin
Tipton Zakariás
Zeitler Ádám
Jaksity György
Varga-Darabos Andrea
Horváth Eszter
Geszti Péter
Fehér Gyula
Küllői Péter
Dr. Meskó Bertalan
Vinnai Balázs
Varga Erika
Váradi József
Minya Viktória
Géresi László
Szalai Nóra
Anh Tuan
Balogh Péter
Mészáros Zoltán
Becsei Áron
Gerzsenyi András
Matheidesz Réka
Bizsók Vajk
Jakab Áron
Váczi Rozi
Limbacher Tivadar
Juhász Váczi Henriett
Vidák László
Száraz István
Vida Ágnes
Somlai-Fischer Ádám

 

Az első millióm kezdeményezés a Bridge Budapest támogatásával jött létre. Nézd meg a kisfilmet melyben Az első millióm történetéről, céljáról beszélnek a létrehozók.

 

Első millióm története from Bridge Budapest on Vimeo.

Tartalomhoz tartozó címkék: hírek magazin