A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Belépés csak meghívóval! - Dorothea Benton Frank

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Bolti ár:
3.690 Ft
673 Ft
Webshop kedvezmény: 3.017 Ft
Webshop kedvezmény: 82%
Dorothea Benton Frank
ISBN: 9786155915383
Gyártó: 21. Század Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 1

Belépés csak meghívóval – nem csak klubtagoknak!

Lélekkel, humorral, önmagunk és az igazságaink érzékeny keresésével.

Fülszöveg

Belépés csak meghívóval! - Dorothea Benton Frank    

                                                      

STOP! Barackra van szükséged!

STOP! Pitére van szükséged!

STOP! A könyvre van szükséged!

Limuzinok vagy teherautók? Kaviár vagy a jól bevált, vidéki házikoszt? Chicagói felhőkarcolók vagy a dél-karolinai Lowcountry virágzó barackfái? Kipufogógáz vagy a kerti nyárson sült hús illata? Elegáns parti a belvárosi klubban vagy vad szex egy vidéki lakókocsiban a nászasszonyunk öccsével? Méregdrága lepkefelhő vagy a konyhában kotkodácsoló tyúk?

Újabb fergeteges könyvében két fiatal egybekelésének történetét meséli el, két család, egyben a nagyváros sznob üzleti elitjének és a dél-karolinai ültetvényeknek a világát ütköztetve.

Eljegyzési parti, próbavacsora, esküvő, temetés… üzleti csőd, börtön, egy kisbaba születése. Találkozások a holdfényben, a dél-karolinai nap barackot és szerelmeket érlelő, családokat egyesítő ereje –az ifjú pár szüleinek személyiségrobbanásával megfejelve.

Kalandos regény a generációk és kultúrák különbségéről, kudarcokról és újrakezdésről, a boldogság iránti vágyunkról. Lélekkel, humorral, önmagunk és az igazságaink érzékeny keresésével.

Belépés csak meghívóval – nem csak klubtagoknak!

New York Times bestseller!

Dorothea Benton Frank New York Times bestsellerlistáinak állandó szereplője. Kiadónk gondozásában korábban megjelent könyvei a Magányos nők klubja és a Karácsony receptre címmel megjelent regények.

„Világok ütköznek ebben a vicces, empatikus regényben, melyből megtudjuk, mi történik két nagyon különböző család egyesülésekor.” (Good Housekeeping)

„Szívmelengetően vidám történet a társadalmi ellentétekről és az élet igazi értékeiről, a szeretetről és az egyenlőségről.” (Bookreporter.com)

„Benton Frank elgondolkodó, vidám, bájos meséi rendre valami izgalmas cselszövésbe vonják be az olvasót.” (New York Journal of Books)

          Értesítést kérek

Kapcsolódó termékek

Fiona Gibson
3.690 Ft 2.583 Ft
Tasmina Perry
3.690 Ft 2.583 Ft
Jill Mansell
3.690 Ft 2.583 Ft
Tasmina Perry
3.990 Ft 2.793 Ft
Dorothy Eden
3.690 Ft 2.583 Ft
Tóth Gábor Ákos
3.490 Ft 2.443 Ft

Ezek is érdekelhetnek: