Barion Pixel
A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
Kiadói ár
9.170 Ft
Eredeti ár
13.470 Ft
Webshop kedvezmény: 4.300 Ft 32%
Kiadói kedvezmény minimum 25%
1-3 munkanapon belüli rendelés feldolgozás
Törzsvásárlói pont - regisztrált vevőknek - 5% visszajár
FoxPost, Packeta, GLS kedvező díjak

Ant Middleton könyvcsomag

Kiadói ár
9.170 Ft
Eredeti ár
13.470 Ft
Webshop kedvezmény: 4.300 Ft 32%
Kívánságlistára teszem
Gyártó: 21. Század Kiadó
ISBN: middleton-csomag
Ez a vásárlásod 19 pontot ér!

Ant Middleton könyvcsomag

 

Ant Middleton különböző fegyveres alakulatokban futott be karriert. 2008-ban lett az SBS különleges osztagának tagja, ahol négy évet húzott le.

Sikerkönyvei vezették a Sunday Times bestsellerlistáját, és átlépték az egymillió eladott példányt. Eddig megjelent: Utánam! Vezetéselmélet a frontvonalból, Félelembuborék, Zéró negativitás.

Leírás

Ant Middleton könyvcsomag

 

-

Ant Middleton katonaként leküzdötte az előtte tornyosuló kihívásokat, majd kőkemény eltökéltséggel, napról napra felépítette, mit jelent vezetőnek lenni. Könyveiben ezeket a tapasztalatokat osztja meg velünk, és megmutatja hogyan készítsd fel magad mentálisan az előtted álló feladatokra.

A könyvcsomag 3 könyvet tartalmaz.

-

 

Utánam! Vezetéselmélet a frontvonalból 

NUMBER 1 SUNDAY TIMES BESTSELLER

Vezetőnek nem születünk. Elitkommandósnak sem.

Ant Middleton katonaként leküzdötte az előtte tornyosuló kihívásokat, majd kőkemény eltökéltséggel, napról napra felépítette, mit jelent vezetőnek lenni. Könyvében ezeket a tapasztalatokat osztja meg velünk.

A Különleges Erő kiképzése nem épp sétagalopp. Szigorú szabályoknak kell megfelelni és a kiképzők gondoskodnak arról, hogy a delikvens meghaladja testi teljesítőképessége maximumát. Csak úgy lehet bekerülni az elit kommandóba, ha az ember kemény, agresszív, fegyelmezett és körültekintő. Ezekre a tulajdonságokra annak is szüksége van, aki a legkiválóbb vezető akar lenni.

      

______________________________________

Félelembuborék

Zabolázd meg a félelmet, és lépj túl a határaidon

Félelem nélkül nincs kihívás. Ha nincs kihívás, nincs előrelépés. Előrelépés nélkül nincs élet.

Ant Middleton számára nem ismeretlen a félelem: a Különleges Erőben úgynevezett ékként teljesített szolgálatot, napi szinten kellett kezelnie a félelmét, hiszen soha nem tudta, mi rejtőzik a következő sarkon túl, a következő zárt ajtó mögött.

A félelembuboréknak, ennek a forradalmi elképzelésnek köszönhetően megtanulta, hogyan zabolázza meg a félelmet, és rájött, hogyan változtathatja pozitív erővé. Ant a félelem révén teljesít még jobban – megkeresi a kihívásokat az életben, akár a hétköznapi életben, akár a halálzónában. Arra sarkallja magát, hogyan lehetne jobb apa, vagy éppen arra, hogy túlélje a hóvihart, a több száz kilométer per óra sebességgel száguldó szelet.

Ant Middleton elmondja, hogyan mászta meg a Mount Everestet halált megvető bátorsággal, és elmagyarázza, mi az a félelembuborék, és hogyan használhatjuk fel arra, hogy túllépjünk teljesítőképességünk határain.

_________________________________________

Zéró negativitás

Teljesedj ki. Te szabd meg, milyen ember akarsz lenni.

-

„Teli olyan módszerekkel, amelyek által megvalósíthatod önmagad legjobb változatát.” – Sun

-

Vannak pillanatok, amikor úgy érzed, sarokba szorított az élet: pénzgondok, párkapcsolati krízis, munkahelyi bajok, az összes fenti egyszerre. Előbb-utóbb mindenkinek eljön a pillanat, hogy nehézségekkel kelljen szembenéznie. És erre kétféleképpen lehet reagálni: negatívan, másokat hibáztatva, amiért ők nem bántak veled méltányosan. Vagy pozitívan: a helyzetedet neked kell megoldani, ráadásul menet közben tanulhatsz is belőle, és a végére jobb ember leszel.

A Zéró negativitás című könyvben Ant Middleton olyan témákban nyílik meg, amiről eddig még soha nem beszélt. Bemutatja, hogyan fordítsd a kudarcélményt a javadra. A változásra úgy kell tekintened, mint ami megalapozza jövőbeli sikereidet. Hogyan legyél állhatatos, hogyan szereld le azokat, akik packáznak veled? Mivel jár együtt, ha igazi példaképpé válsz, hogyan élhetsz úgy, hogy semmin ne kelljen bánkódnod?

Ez a könyv nem arra tanít, ki legyél, hol élj, mit dolgozz. Mindez rajtad áll. Ez a könyv eszközöket ad a kezedbe, hogy miképpen valósítsd meg önmagad legjobb változatát, hogy te szabhasd meg, pontosan milyen ember is akarsz lenni, és teljesen száműzd az életedből a negatív gondolatokat.

 

 

Ant Middleton 13 évet húzott le a seregben, ebből négy évet mesterlövészként az SBS-ben. Végigjárta a brit elitcsapatok szentháromságát: a királyi tengerészgyalogságnál és az ejtőernyősök különleges századában is szolgált. Ikonikus személyiség, a kiválóság megtestesítője. Ő vezette a bevetéseket, ő állt az élen - és ezáltal mindig rá hárult a legnagyobb kockázat.

Dél-Afrikában és Nyugat-Afrika több országában dolgozott kormányzati biztonsági szakértőként. Elnöki testőrségek kiképzését vezette, és csapatépítő tréningeket tartott nagyvállalatoknak.
Változatos kiképzéséből adódóan páratlan túlélőtechnikák birtokában van. Kalandvágya határtalan, egy sor hihetetlen vállalkozást vitt már véghez.

Láthattuk kiképzőtisztként a Channel 4 tévéadó SAS: Aki mer, az nyer című produkciójában és a műsor hírességeket szerepeltető különkiadásban, majd 2019-től a sorozat női résztvevőket felvonultató, negyedik évadjában. 2018 elején egészestés műsorban mutatta be, hogyan tette próbára teljesítőképességét a Mount Everest-expedíciója során.

 

   

 

Sikerkönyvei vezették a Sunday Times bestsellerlistáját, és átlépték az egymillió eladott példányt. Eddig megjelent: Utánam! Vezetéselmélet a frontvonalból, Félelembuborék, Zéró negativitás.

 

 

Kibővített könyvcsomag:

Mások ezt vették még

Az oldal tetejére