Termékek Menü
0

Airport, Hungary - Szárnyak, vágyak, magyarok

kordos_szabolcs-airport_hungary Katt rá a felnagyításhoz
Bolti ár:
2.990 Ft
2.392 Ft
Webshop kedvezmény: 20%
Gyártó: 21. Század Kiadó
Cikkszám: 9786155638169
Fülszöveg

Újabb különleges világba nyerhetnek betekintést azok, akik Kordos Szabolccsal tartanak ezen a kontinenseken átívelő utazáson. A hatalmas sikerű Luxushotel, Hungary szerzőjének új könyvében elárulják titkaikat a magánrepülőgépeken dolgozó magyar légiutas-kísérők, valamint megszólalnak a diszkont- és a hagyományos légitársaságok sokat látott alkalmazottai. Megosztják a szerzővel – így az olvasóval is – történeteiket a földi kiszolgáló személyzet tagjai és a mindent elnyelő gyomrú tehergépek magányos pilótái.

Szeretné tudni, miért éri meg 20 millió forintot költeni egyetlen repülőútra, ha mindössze négy percet tölt a helyszínen az ember? Kíváncsi rá, hogyan reagált a magyar legénység egy máig titokban tartott gépeltérítési kísérletre? Megismerné, milyen körülmények között élnek a pilóták és a légiutas-kísérők a Közel-Keleten? Mi az igazság a Mile High Clubról?

Ha érdeklik a mindennapok 10 kilométerrel a föld felett, és a repülőtéri élet valósága, akkor az Airport, Hungaryt örömmel forgatja majd.

 

Vásárold meg a sikerkönyvet most 20% kedvezménnyel  Kosárba

 

 

 

 

Kordos Szabolcs korábbi kötetei megvásárolhatóak weboldalunkon kötetenként itt, vagy kedvezményes csomagajánlatban.

Csomagok
További képek

Mások ezt vették még

Paula Hawkins
3.990 Ft 3.192 Ft
Paula Hawkins
3.990 Ft 3.192 Ft