Termékek Menü
0

Agapé - A feltétel nélküli szeretet

Marcelo Rossi atya - Agapé - A feltétel nélküli szeretet Katt rá a felnagyításhoz
Bolti ár:
2.990 Ft
990 Ft
Webshop kedvezmény: 67%
Cikkszám: 9786155373060
Szállítási díj infóért kattints ide
Fülszöveg

Marcelo atya eredeti szavai a szeretetről

Magyarul is olvasható az Agapé - Hazájában Coelhot is megelőzte egy különös pap!

Marcelo Rossi atya nem mindennapi alakja a Katolikus Egyháznak. 

A Sao Pauló-i születésű Marcelo Rossi atya tömegeket képes megmozgatni, bárhová is megy, bármibe is fog. Énekel, de közösségét televíziós szerepléseivel, rádiós műsorával, vagy akár egy futball stadionban celebrált misével is Istenhez vezeti. 

A XXI. Század Kiadónál 2013-ban magyarul is kiadott Agapé c. könyvben János evangéliumát hozza közelebb a mai olvasóhoz. A nem vallásos emberek gyakran hangoztatják, hogy az evangéliumok már nem képesek közvetíteni Isten üzenetét a mai kor emberének. Rossi atya azonban ebben a kötetében nemcsak a katolikus emberek szívében ülteti el az Úr igéjét.

Agapé című könyvét - a görög eredetű szó az isteni szeretetet jelenti a keresztényeknél - másfél év alatt mintegy 7,5 millió példányban adták el. Ezzel megdöntötte honfitársa, Paulo Coelho rekordját, sőt rendkívül rövid idő alatt, egyetlen este 24 ezren vásárolták meg a művét.

Rossi atya azonban nem csak nagysikerű író: végzett tornatanár, aki CD-ket és DVD-ket is kiad; könyvének bevételéből pedig egy 100 ezer fő befogadására alkalmas templomot építtet.

Az Agapé magyarul a XXI. Század Kiadó gondozásában jelenik meg. „Bízom benne, hogy megértik az Agapé üzenetét, nagyon sok szeretettel írtam."/Marcelo Rossi atya/

 

„A szeretet nem külső, ránk erőltetett kényszer. Emberi mivoltunk sajátossága. A szeretet lelkesíti, azaz lélekkel tölti meg az emberi létezést. A szeretet értelmet ad az életnek. A görögök háromfajta szeretetet különböztettek meg: erószt, filiát és agapét. Erósz a leginkább földhözragadt és a legjátékosabb. Filia a barátság. És agapé az isteni. Az a szeretet, amely nem vár viszonzást. Tiszta. Önzetlen.”

Erről a szeretetről ír Marcelo Rossi atya, a brazil Karizmatikus Megújulás katolikus mozgalom fő alakja.A szerzőt a Financial Times 2003-ban „Brazília egyik legbefolyásosabb embereként” aposztrofálta, hihetetlen népszerűségét televíziós és rádiós szereplésein kívül a vasárnapról vasárnapra a hatalmas raktárházhoz hasonló São Pauló-i templomában csaknem tízezer hívő előtt megtartott szenvedélyes, zenés-táncos igehirdetéseinek köszönheti. Az Agapéban is ezzel a közvetlenséggel fordul az olvasóhoz.

Mások ezt vették még

William Boyd
3.490 Ft 690 Ft
Bárdos András
2.450 Ft 490 Ft
Bruck András
2.900 Ft 490 Ft
Termék címkék: lélek, spirituális