A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
3.490 Ft
990 Ft
Webshop kedvezmény: 2.500 Ft 72%
25% - 30% alap KIADÓI KEDVEZMÉNY könyveinkre
5% VISSZAJÁR törzsvásárlói pontban regisztrált vásárlóknak
INGYEN SZÁLLÍTÁS 12.000 Ft felett
TARTALMAS SZÓRAKOZÁS

A parfüm titka - SZÉPSÉGHIBÁS

3.490 Ft
990 Ft
Webshop kedvezmény: 2.500 Ft 72%
Kívánságlistára teszem
ISBN: SZ-L-9789639905269

Szépséghibás besorolásba tartozó könyvek kis minőségi hibával rendelkeznek amit a korábbi bolti kihelyezés során szereztek és a teljesen ép könyveinkkel nem szeretnénk összevegyíteni.

Leírás

A parfüm titka

 

Egy elhagyatott parfümüzlet Párizsban.
Három rejtélyes illat. És egy titok, amely összeköti mindezt.
Egy francia ügyvédi iroda levélben értesíti a Londonban élő Grace Munroe-t, hogy a módos parfümmúzsa, Madame Eva d’Orsey ráhagyta a vagyonát.

 

Csak egy probléma van: Grace sosem ismerte az örökhagyót.

 

Innentől kezdetét veszi a kalandos és fordulatos utazás, amely során Grace felfedezi, ki lehetett a jótevője, aki megbabonázta a párizsi és a New York-i felső tízezer életét az 1920-as évektől kezdve. Ki volt valójában Eva d’Orsey, aki mindent önmagától ért el, csakis a saját tehetségéből, és végül milyen árat fizetett a sikerért?

 

Mire kiderül az igazság, Grace Munroe élete örökre megváltozik. Nemcsak arra jön rá, miért éppen ő örökölte a vagyont, hanem tanulva Eva d’Orsey sorsából, döntenie kell: azt az életet éli-e tovább, amelyet mások elvárnak tőle, vagy azt, amelyet a szíve diktál.

 

Gyönyörűen megírt, különleges könyv vágyakról, titkokról, emlékekről, szenvedélyről.

 

Kathleen Tessaro a romantikus regények új mesternője, az elmúlt évek egyik legnépszerűbb kortárs amerikai írónője. Eredetileg koreográfusnak és színésznőnek készült, ezért Londonba költözött drámát tanulni. Ott jött rá, hogy a színészet nem az ő világa. Egy barátja javaslatára kezdett írni. Debütáló regénye, az Elegance azonnal bestseller lett az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban is.

 

A parfüm titka című regénye megjelenése után heteken át szerepelt a New York Times sikerlistáján. Az angol Good Housekeeping magazin olvasói 2013 egyik legjobb regényének választották.

További ajánlataink keresd a Lettero Kiadó és a Női olvasmányok kategória alatt.
 
Az oldal tetejére