Barion Pixel
A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
Kiadói ár
3.423 Ft
Eredeti ár
4.890 Ft
Webshop kedvezmény: 1.467 Ft 30%
Menny.:
Kiadói kedvezmény minimum 25%
1-3 munkanapon belüli rendelés feldolgozás
Törzsvásárlói pont - regisztrált vevőknek - 5% visszajár
FoxPost, Packeta, GLS kedvező díjak

A parfüm titka

Kiadói ár
3.423 Ft
Eredeti ár
4.890 Ft
Webshop kedvezmény: 1.467 Ft 30%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Vendég kiadónk: LETTERO Kiadó
ISBN: L-9789639905269
Ez a vásárlásod 7 pontot ér!
Egy elhagyatott parfümüzlet Párizsban.
Három rejtélyes illat. És egy titok, amely összeköti mindezt.

Leírás

A parfüm titka

 

Egy elhagyatott parfümüzlet Párizsban.
Három rejtélyes illat. És egy titok, amely összeköti mindezt.
Egy francia ügyvédi iroda levélben értesíti a Londonban élő Grace Munroe-t, hogy a módos parfümmúzsa, Madame Eva d’Orsey ráhagyta a vagyonát.

Csak egy probléma van: Grace sosem ismerte az örökhagyót.

Innentől kezdetét veszi a kalandos és fordulatos utazás, amely során Grace felfedezi, ki lehetett a jótevője, aki megbabonázta a párizsi és a New York-i felső tízezer életét az 1920-as évektől kezdve. Ki volt valójában Eva d’Orsey, aki mindent önmagától ért el, csakis a saját tehetségéből, és végül milyen árat fizetett a sikerért?

Mire kiderül az igazság, Grace Munroe élete örökre megváltozik. Nemcsak arra jön rá, miért éppen ő örökölte a vagyont, hanem tanulva Eva d’Orsey sorsából, döntenie kell: azt az életet éli-e tovább, amelyet mások elvárnak tőle, vagy azt, amelyet a szíve diktál.

Gyönyörűen megírt, különleges könyv vágyakról, titkokról, emlékekről, szenvedélyről.

Kathleen Tessaro a romantikus regények új mesternője, az elmúlt évek egyik legnépszerűbb kortárs amerikai írónője. Eredetileg koreográfusnak és színésznőnek készült, ezért Londonba költözött drámát tanulni. Ott jött rá, hogy a színészet nem az ő világa. Egy barátja javaslatára kezdett írni. Debütáló regénye, az Elegance azonnal bestseller lett az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban is.

A parfüm titka című regénye megjelenése után heteken át szerepelt a New York Times sikerlistáján. Az angol Good Housekeeping magazin olvasói 2013 egyik legjobb regényének választották.

További ajánlataink keresd a Lettero Kiadó és a Női olvasmányok kategória alatt.
 

Mások ezt vették még

Az oldal tetejére