Barion Pixel
Kiadói ár
1.980 Ft
Eredeti ár
7.980 Ft
Webshop kedvezmény: 6.000 Ft 75%
Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák
HELLO21 10.000 Ft felett 10% extra

A névtelen lányok sorozat - Svéd krimik könyvcsomag

Kiadói ár
1.980 Ft
Eredeti ár
7.980 Ft
Webshop kedvezmény: 6.000 Ft 75%
Kívánságlistára teszem
ISBN: sved-krimik

A névtelen lányok sorozat - Svéd krimik könyvcsomag

„Ha kedveled a skandináv noirt, akkor valószínűleg olvastál már valamit Anders Roslundtól. Két dologban van otthon igazán: a sötét és az annál is sötétebb történetekben.” New York Times

 

Leírás

A névtelen lányok sorozat - Svéd krimik könyvcsomag

 

Anders Roslund 

 

 

 

Kopp-kopp - Anders Roslund

A névtelen lányok sorozat 1.

Öt piros gyertya egy szülinapi tortán. Várakozással teli pillanat. Honnan tudhatta volna Zana, hogy annyi ember életét megváltoztatja ez a nap? Ő csak el akarta énekelni a Happy Birthday to You-t.

Amikor Ewert Grens belép a stockholmi lakásba, orrfacsaró szag csapja meg az orrát. Romlott étel, és valami, ami még annál is büdösebb. A szeme elé táruló látványt soha nem fogja kitörölni az emlékezetéből.

Közel húsz év múlva újra belép ebbe a lakásba. Valaki visszatért ide, és Zanát keresi. Versenyfutásba kezd az idővel: meg kell találni a lányt, mielőtt a másik a nyomára bukkan.

Kopp-kopp a bosszú és az árulás velőtrázó története – mindössze három nap eseményeit mondja el, amelyekbe az egész világ beleremeg.

Grens és Hoffman, a két össze nem illő figura megállíthatatlanul nyomoz.

Anders Roslundnak tíz regénye jelent meg a Roslund & Hellström és a Roslund & Thunberg szerzőpáros tagjaként. Könyveik harminc nyelven jelentek meg, több nívós nemzetközi díjban részesült értük. Szólóban a Kopp-kopp-pal debütál.

„Ha kedveled a skandináv noirt, akkor valószínűleg olvastál már valamit Anders Roslundtól. Két dologban van otthon igazán: a sötét és az annál is sötétebb történetekben.” - New York Times

„Erős karakterek, villámgyors cselekmény, tekervényes bűneset, döbbenetes végkifejlet. Fergeteges skandináv noir. Kihagyhatatlan.” - Publishers Weekly

„Grens elképesztően összetett karakter – intuitív és kérlelhetetlen igazságérzettel rendelkezik.” - Booklist

 

 

Szép álmokat - Anders Roslund

A névtelen lányok sorozat 2.

 

Anders Roslund rengeteg kutatómunkával, számtalan nyomozó kikérdezésével megírta lebilincselően izgalmas és megrendítően valósághű regényét, melyben a főszereplőknek a legnagyobb gonoszsággal kell megküzdeniük a legkisebb ártatlanokért.

Storytel-díj - a legjobb thriller (2020)

Ugyanazon a napon eltűnt két négyéves kislány. Most ugyanabban a temetőben nyugszanak. Leszámítva, hogy mindkét koporsó üres. Az egyik síron Linnea neve áll, a másikon csak egy jelöletlen fehér fakereszt.

Ahhoz, hogy Ewert Grens detektívfelügyelő és a bűnözők közé beépülő Piet Hoffman felderítse, mi a kapcsolat a két lány között, mindkettejüknek a legsötétebb alvilágba kell alászállnia. Életükben nem vívtak még ilyen kemény, sportszerűtlen és veszélyes harcot.

Kopp-kopp című nemzetközi bestseller után itt a Szép álmokat című, önállóan is olvasható thriller, amelyben élet és halál a tét - és minden azon a bizonyos három éven múlik.


Ewert Grens nyomozó maga is fájdalmas emlékeket őriz saját családjával kapcsolatban, talán ezért is érinti olyan mélyen és érzi olyan fontosnak, hogy utánajárjon az eltűnt kislányok esetének. Segítőtársával, Piet Hoffmann-nal a dark web és a családi bántalmazás poklainak legsötétebb bugyraiba is lemerészkednek.

Anders Roslund, a skandináv noir legtehetségesebb alkotója ugyan igyekezett nem a legfelkavaróbb jeleneteket bemutatni egy pedofilhálózat működéséből, ám a valóságot még egy fikcióban sem lehet letagadni.

Története mélyen megrendíti az olvasót, akár van gyereke, akár nincs. Egy lebilincselően izgalmas thriller, ahol az ártatlanok megóvása a tét, ezért a gyomrunkban, szívünkben érezzük a feszültséget.

"Az ilyen krimikre szokták mondani, hogy "nagyon beteg!". Nos, igen, nagyon beteg. Nagyon sötét. Nagyon mellbevágó. Mélyre váj, és feltárja az emberi lelkek legtorzabb, legszégyenletesebb posványát, a legnagyobb tabut, a megbocsáthatatlan bűnt. Ugyanakkor letehetetlen, lebilincselő, érdekfeszítő és akciódús.” – Tiszta lappal a világban

"Döbbenetes dráma, erős krimi, ami valóban nem ereszt napokig. A szereplők személyes sorsa, drámája, még jobban hitelesebbé teszi a krimit. A szépen kibontakozó cselekmény egy összetett sztorit tár elénk, ami a folyamatosan növekvő feszültségével lekötött. Olvasmányos, sodró, ám nagyon fekete valóságot mutat meg Roslund. A krimi igazi skandináv noir, nem csak hangulatát tekintve.” – Gabó olvas

 

„A GYEREKEINK VAGYONOKAT ÉRNEK BIZONYOS EMBEREK SZÁMÁRA” – Beszélgetés Anders Roslunddal, a Szép álmokat című thriller írójával a WMN oldalán

 

Anders Roslundnak tíz regénye jelent meg a Roslund & Hellström és a Roslund & Thunberg szerzőpáros tagjaként. Könyveik harminc nyelven jelentek meg, több nívós nemzetközi díjban részesült értük. Szólóban A névtelen lányok sorozattal debütál. 

A történet lehet, hogy fikció. A pedofilhálózatok létezése nem.Anders Roslund rengeteg kutatómunkával, számtalan nyomozó kikérdezésével megírta lebilincselően izgalmas és megrendítően valósághű regényét, melyben a főszereplőknek a legnagyobb gonoszsággal kell megküzdeniük a legkisebb ártatlanokért.


Storytel-díj – a legjobb thriller (2020)

A névtelen lányok sorozat 2. kötete önálló történetet dolgoz fel.

Az oldal tetejére