Barion Pixel
Kiadói ár
1.490 Ft
Eredeti ár
5.990 Ft
Webshop kedvezmény: 4.500 Ft 75%
Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák

A Még Egyszer ereje - Útmutató a boldogsághoz és a sikerhez - Szépséghibás

Kiadói ár
1.490 Ft
Eredeti ár
5.990 Ft
Webshop kedvezmény: 4.500 Ft 75%
Kívánságlistára teszem
ISBN: SZ-9789635683338

Szépséghibás besorolásba tartozó könyvek kis minőségi hibával rendelkeznek amit a korábbi bolti kihelyezés során szereztek és a teljesen ép könyveinkkel nem szeretnénk összevegyíteni.

 

Leírás

A „Még Egyszer” ereje - Útmutató a boldogsághoz és a sikerhez - Ed Mylett

 

Ha még egy gondolattal és tettel többre leszel képes, ráébredsz, hogyan lehet az életed a legjobb.

 

– Közelebb vagy az álmaidhoz és a céljaidhoz, mint gondolnád. Az itt olvasható stratégiák révén – mindegy, milyen versenyen indulsz –, át fogsz haladni a célvonalon.

– Az itt leírt elgondolás az élet minden területén használható. Pszichológiai és tudományos megalapozottsága révén meg fogod tudni oldani a problémáidat, és olyan fölényes sikert aratsz, amiről korábban nem hitted volna, hogy lehetséges.

– Ez egy egyéni megoldás, amely kiállta az idő próbáját. Rugaszkodj neki, és látni fogod, hogy megszabadít azoktól a mentális útakadályoktól, amelyekkel már évek óta küszködsz.

 

A „még egyszer” ereje nélkülözhetetlen kellék ahhoz, hogy valóra váltsd személyes és szakmai céljaidat: e könyv révén hozzá fogsz férni mindazokhoz a szuperképességekhez és tehetségekhez, amelyek már eleve benned lakoznak.

 


Ed Mylett a világ egyik legismertebb motivációs előadója és teljesítményszakértője, aki harminc év tapasztalattal rendelkezik. Világklasszis sportolók, a szórakoztatóipar sztárjai és cégvezetők mellett dolgozott coachként, kibontakoztatva képességeiket, arra sarkallva őket, hogy teljesítsenek még egy gondolattal, még egy tettel többet.

 

Közelebb vagy az álmaidhoz és a céljaidhoz, mint gondolnád.

 

Az oldal tetejére