A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
10.000 Ft felett <strong>ingyen szállítunk</strong> 10.000 Ft felett ingyen szállítunk
10.000 Ft felett <strong>AJÁNDÉK</strong> 10.000 Ft felett AJÁNDÉK
3.990 Ft
2.993 Ft
Webshop kedvezmény: 997 Ft 25%
Menny.:

Cikkek, interjúk a könyv kapcsán

 

 
Sikerkönyvek között válogathatsz
10.000 Ft felett AJÁNDÉKOT küldünk
10.000 Ft felett ingyen szállítunk
40.000 Ft felett +21% bónusz kedvezmény

A lány a vonaton - AZ_ÉV_THRILLERE 2015 - KEMÉNYFEDELES

3.990 Ft
2.993 Ft
Webshop kedvezmény: 997 Ft 25%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
ISBN: 9786155373626
Ez a vásárlásod 3 pontot ér!

UTOLSÓ PÉLDÁNYOK!

Leírás

Paula Hawkins - A lány a vonaton

 

Ritkaság, hogy egy könyv vezesse több országban egyszerre, szinte az összes fontos sikerlistát. A New York Timesét és a BarnesandNoble-ét, például. Az végképp szokatlan, hogy ezt egy debütáló író tegye. 2015 elején Paula Hawkins regénye berobbant az angolszász piacokra.

Ahogy Stephen King fogalmazott, ebben a történetben csak fokozódik és fokozódik a feszültség. Nem véletlenül hasonlítják Hitchkockhoz és Agatha Christie-hez az írót, a Gone girlhez a történetet. 

Rachel ingázó, minden reggel felszáll ugyanarra a vonatra. Tudja, hogy minden alkalommal várakozni szoktak ugyanannál a fénysorompónál, ahonnan egy sor hátsó udvarra nyílik rálátás. Már-már kezdi úgy érezni, hogy ismeri az egyik ház lakóit. Jess és Jason, így nevezi őket. A pár élete tökéletesnek tűnik, és Rachel sóvárogva gondol a boldogságukra. És aztán lát valami megdöbbentőt. Csak egyetlen pillanatig, ahogy a vonat tovahalad, de ennyi elég. A pillanat mindent megváltoztat. Rachel immár részese az életüknek, melyet eddig csak messziről szemlélt. 

Meglátják; sokkal több ő, mint egy lány a vonaton.

Az év írójának választotta Paula Hawkinst, A lány a vonaton szerzőjét a világszerte ismert Glamour magazin. Hawkins könyvéből, amely Magyarországon is vezeti a sikerlistákat, már 3 milliónál is többet adtak el csak angol nyelvterületen. Kétségtelen, hogy az elmúlt évek egyik legsikeresebb regényírói bemutatkozása ez, nem véletlen, hogy az olvasók, világszerte, egyre nagyobb izgalommal várják a híreket Hawkins készülő, új könyvéről...

A The Girl on the train könyv nyerte a The Best Books of 2015 díjat a Goodreads felhasználók szavazata alapján Krimi, thriller kategóriában. A legtöbb szavazatot kapott könyv a The Girl on the train-t illeti, a 20 alkategóriát magába foglalaló verseny alatt.

 

A lány a vonaton az elmúlt évek legnagyobb könyvsikere a világban és Magyarországon is. A regényből Steven Spielberg műhelyében készülő film októberben fog a mozikba kerülni, melyről itt olvashattok részletesebben. 

 

Mások ezt vették még

Ezek is érdekelhetnek:

Az oldal tetejére