A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

A kúthelyi gyémánt - Forrásvidék 2. - Tóth Gábor Ákos

Katt rá a felnagyításhoz
Bolti ár:
3.490 Ft
2.443 Ft
Webshop kedvezmény: 1.047 Ft
Webshop kedvezmény: 30%
Tóth Gábor Ákos
ISBN: 9786156122261
Gyártó: 21. Század Kiadó
Szerezhető hűségpontok: 3

A kúthelyi gyémánt - Forrásvidék 2. - Tóth Gábor Ákos

Menny.:

Fülszöveg

A kúthelyi gyémánt - Forrásvidék 2 - Tóth Gábor Ákos

Regény

„- Gondolj csak bele – bökött oldalba -, az önmagában haszontalan gyémánt sokkal értékesebb, vagy ha úgy tetszik, sokkal többe kerül, mint az emberi élethez elengedhetetlen víz.”

Egy félig magyar kubai olajmérnök és online jóslásban (is) utazó cigány féltestvére osztrák vendégmunkásokkal aknázza ki az őrségi magyar gyógyvíz kincset, melynek legfőbb vásárlói a környéken megtelepült „holland” falu iszákosai – mindez ugyebár őrültségben vetekszik a fent említett paradoxonnal. 

A Forrásvidék – Olajláz az Őrségben folytatásában kiteljesedik a különc kerekesszékes lány és a karibi balfék szerelme, újra velünk lesz a magát felrobbantó Ati bácsi, Margó, a helyi konyhaművészet üdvöskéje, valamint Bozzi úr, aki bár nem olasz, de tenorja kéretlenül is belengi Kúthely lankáit. Csakúgy, mint az a helyi legenda, hogy ahol olaj van (de nincs), ott gyémántnak is kell lennie…

Tóth Gábor Ákos – akinek népszerű balatoni Édesvízi mediterrán című sorozata immár 5. részénél tart - a kúthelyi regényfolyam második részében is hasonló empátiával és humorral tálalja hétköznapi hősei életét.

 

Modern kori „esőcsináló” történet az Őrségből, ami többek között görbe tükröt tart elénk, magyarok elé is. Kultúrák, emberek és vágyak csiszolódnak össze számos buktatón és vakvágányon keresztül, hogy végül egy igazi közösség kovácsolódjék a szereplőkből.

 

Kosárba

Megvásárolható folytatásként önálló kötetben, vagy aki most ismerkedik a Forrásvidékkel, kedvezményes csomagajánlatokban a Forrásvidék vagy a Balaton-felvidéki családregény sorozattal.

 

Csomagok

Forrásvidék 1-2. - Olajláz az Őrségben

Értéke fogyasztói áron: 6.980 Ft
Kedvezményes csomagár: 4.680 Ft
Csomag kedvezmény: 33%

Balaton-felvidéki családregény + Forrásvidék

Ezek is érdekelhetnek: