A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

A harag napja

a-harag-napja Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Bolti ár:
2.990 Ft
2.242 Ft
Webshop kedvezmény: 748 Ft
Webshop kedvezmény: 25%
William R. Forstchen
ISBN: 9786155759185
Gyártó: 21. Század Kiadó
Menny.:

Fülszöveg

William R. Forstchen: A harag napja

21. Század Kiadó, thriller

 

Egy átlagos őszi reggelen Bob Petersen megérkezik kiskamasz lányával a portlandi gimnáziumba, ahol tanárként dolgozik. Nem hagyják nyugodni a gyanús eseményekről szóló reggeli híradások, és amikor az iskoláját több másikkal együtt támadás éri, a balsejtelemből valóság lesz: fegyveresek rontanak az épületbe, hogy lemészároljanak mindenkit – gyereket, tanárt egyaránt.        

The New York Times bestsellerszerzője, William R. Forstchen iszlamisták kegyetlen, kiterjedt és összehangolt akcióját vizionálja regényében.  A terrorista csoportok iskolákat és autópályákat támadnak meg, gyakorlatilag megbénítva ezzel az Egyesült Államok életét.

Az Egy másodperccel később, az Egy évvel később és Az utolsó nap nemzetközi bestseller szerzője valójában Amerika felkészületlenségéről és gyengeségéről ír ebben a komoly vitákat kiváltó regényében, erőteljesen kiállva amellett, hogyha az állam nem védi meg a polgárait, akkor nekik kell megvédeniük magukat.

 

 

 

 

 

 

Kosárba

 

 

 

Csomagok

Értéke fogyasztói áron: 10.970 Ft
Kedvezményes csomagár: 5.470 Ft
Csomag kedvezmény: 50%

Kapcsolódó termékek

William R. Forstchen
3.490 Ft 2.792 Ft
William R. Forstchen
3.490 Ft 2.792 Ft
William R. Forstchen
3.990 Ft 3.192 Ft

Ezek is érdekelhetik: