Termékek Menü
0

A gonosz maga - a londoni könyvvásár szenzációja

A gonosz maga - a londoni könyvvásár szenzációja

 

Jön az év európai krimije!


 

A 21. Század Kiadó megszerezte a londoni könyvvásár egyik legnagyobb szenzációjának kiadási jogát!

Az író a 36 éves Luca D’ Andrea, elsőkönyves olasz szerző, a krimi címe pedig: A gonosz maga.

A regény csak júniusban jelenik meg Olaszországban, de már 23 országban megvették a jogokat vagy opciót szereztek rájuk. 
Az Egyesült Államokban, egész Latin Amerikában, Spanyolországban, Franciaországban, Angliában, Németországban vagy éppen Törökországban, Izraelben és Lengyelországban már készülhetnek az olvasók - ahogy Magyarországon is.

A fordítás készül, így reményeink szerint már a karácsonyi könyvvásáron ott lehet A gonosz maga!

 

A Tetovált lány szerkesztője szerint "A gonosz maga" olyan grandiózus regény, mint a hegység, melyben játszódik.

 “A fiatal olasz író bemutatkozó regénye, mint egy lavina, úgy fog végigsöpörni a világon.” - Cristopher MacLehose A Tetovált lány szerkesztője

 

A gonosz maga az olasz Dolomitokban, Dél-Tirolban játszódik, és egy 1985-ben elkövetett hármas gyilkosság történetét beszéli el. A regény főszereplője egy amerikai dokumentumfilmes, aki harminc évvel később megkísérli megoldani az ügyet.
 

Ime a könyv eredeti olasz és ideiglenes magyar borítója. Még megvárjuk a borítóval az angol és amerikai borító verziókat, a könyv addig az ideiglenes borítóval már előrendelhető.  Jegyezd elő a lenti kereskedői linkeken, már most 20% kedvezménnyel!http://www.publishersweekly.com/pw/by-topic/international/international-deals/article/69899-international-hot-book-properties-week-of-april-11-2016.html

 

A gonosz maga c. könyv 20% kedvezménnyel előjegyezhető a kereskedői linkre kattintva:

 

             

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hírek