Barion Pixel
A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
Kiadói ár
2.990 Ft
Eredeti ár
4.290 Ft
Webshop kedvezmény: 1.300 Ft 30%
Menny.:
Kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes átvétel a BookUp Könyvesboltban
FoxPost, GLS, MPL, Packeta szállítási módok

A fogadó - James Patterson - Candice Fox

Kiadói ár
2.990 Ft
Eredeti ár
4.290 Ft
Webshop kedvezmény: 1.300 Ft 30%
Menny.:
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Next21 Kiadó
ISBN: 9789635680382
Ez a vásárlásod 3 pontot ér!

A fogadó - James Patterson - Candice Fox

„Ha bírod az ütős thrillereket, imádni fogod Candice Foxot!” - Lee Child

 

Leírás

A fogadó - James Patterson - Candice Fox

 

 

JAMES PATTERSON a világ első számú bestseller thrillerszerzője.

„Ha bírod az ütős thrillereket, imádni fogod Candice Foxot!” - Lee Child

Szabadulni akarnak, de ez lehet a vesztük.

 

„Nem lehet letenni.” - Daily Mirror

 

Az Egyesült Államok-beli Gloucesterben magányos épület áll a sziklás parton: a fogadó, amelynek újdonsült tulajdonosa, a bostoni rendőrség exnyomozója, Bill Robinson. A fogadós kifejezetten élvezi az elszigetelt helyszínt. Amíg tucatnyi lakója megfizeti a szállásdíjat, Robinson nem kérdezősködik. Clayton Spears, a sheriff is ugyanígy tesz - ő a fogadó második emeletén lakik.

 

Megjelenik Mitchell Cline, aki homlokegyenest ellenkező módon bonyolítja az ügyeit. Bandájába helybeli bűnözők tartoznak, akik drogot árulnak, nem egyszer öltek is. A fogadó kapuján betör az erőszak. Robinson megismerkedik Susan Solie újságírónővel, és ráébred, azzal, hogy elhagyta a várost, még nem menekült a gonosz valóságtól - és attól a felismeréstől sem, hogy felelősséggel tartozik a közösségnek. Cselekednie kell.

 

Spears sheriff mellett Robinson segítőtársa lesz Nick Jones, veterán katona, és Effie Jones, gondnok. Össze kell fogniuk, hogy megvédjék a környéket, mert ha ki-ki csak magára számíthat, akkor nem élik túl.

 


James Patterson amerikai bestsellerszerző. Világszerte első helyen áll a legtöbb könyvet eladók listáján - több mint 385 millió eladott példánnyal. Több mint egymillió könyvet adományozott diákoknak és katonáknak, és dollármilliókkal támogatta a független könyvesboltokat és az iskolai könyvtárakat. Floridában él családjával.

 

Candice Fox Ned Kelly-díjas ausztrál író. Jelenleg kreatív írást tanít a sydneyi Notre Dame Egyetemen, de korábban tiszti rangban szolgált az Ausztrál Királyi Haditengerészetnél is. Kutatási területei: irodalmi cenzúra, terrorizmus.

 

 

James Patterson és Candice Fox remek párosa egy tökéletes thrillert hozott az olvasóknak.

Kosárba

Kedvezményes csomagajánlatunk az általad megnézett könyvből

Mások ezt vették még

Az oldal tetejére