Barion Pixel
Kiadói ár
690 Ft
Eredeti ár
3.690 Ft
Webshop kedvezmény: 3.000 Ft 81%
Online kiadói kedvezmény minimum 25%
Személyes vásárlás -15% a BookUp Könyvesboltban
GLS, MPL, Foxpost, Packeta Kedvező díjskálák

A farm - John Updike - SZÉPSÉGHIBÁS

Kiadói ár
690 Ft
Eredeti ár
3.690 Ft
Webshop kedvezmény: 3.000 Ft 81%
Kívánságlistára teszem
ISBN: SZ-9786155955464

Szépséghibás besorolásba tartozó könyvek kis minőségi hibával rendelkeznek amit a korábbi bolti kihelyezés során szereztek és a teljesen ép könyveinkkel nem szeretnénk összevegyíteni.

 

Leírás

 

A farm - John Updike

Regény

fordító: Göncz Árpád

Joey Robinson harmincöt éves. New Yorkban él második feleségével és tizenegy éves mostohafiával. Hazalátogat idősödő édesanyjához Pennsylvaniába, a farmra, ahol felnőtt. A háromnapos látogatás vallomások, viták, egyezkedések, könyörgések és megbocsájtó szavak áradatát indítja el. Nincsenek egyedül: ott kísértenek a múlt emlékei és a jövő fantomjai, vágyaik és ambícióik.


John Updike negyedik regénye az emberi döntések sokféleségéről szól: arról, milyen környezetet választunk magunknak és milyen stratégiákkal igyekszünk helytállni a mindennapokban.


„Kitűnő könyv. Ha a formáról, a kontúrokról és a színekről van szó, Updike festő… ha metaforákról, Updike költő… ha pedig történetmesélésről, vérbeli prózaíró.” - Harper’s

„Mesteri formai elegancia.” - Los Angeles Times

„Remekmű.” - The New York Times

 

John Hoyer Updike

(1932-2009) amerikai regényíró, költő, novellista, irodalom-és műkritikus. Egységes életműkiadásban még soha nem adták ki Magyarországon, aztán az elmúlt években el is tűnt a könyvesboltokból.

A 21. Század Kiadó pótolja a hiányt, 2020-ig szerzői sorozatban publikálja egy tucat regényét. A csodás remekmű, a Pulitzer-díjat nyert Nyúl-sorozat darabjai mellett sorra jelenik meg többi emlékezetes könyve, köztük például Az eastwicki boszorkányok, A terrorista, az Így látja Roger, vagy A farm. 


 

 

Ötödik kötetként a A farm című regény is megjelent!

 

 

Nézz körül a teljes választékunkban, vásárolj minimum 7.000 Ft értékben bármilyen könyvet a weboldalunkról,  és válaszd ki az ajándék könyvedet a KOSÁR oldalon!  

További információ John Updike munkásságáról és műveiről.

Az oldal tetejére