A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

Nőkről - Nőknek A 21. Század sikerkönyveinek karizmatikus nőalakjai

A mi ajándékunk Neked!

 

Nőkről - Nőknek

 

A 21. Század sikerkönyveinek karizmatikus nőalakjai

 

Romantikusan megszállott, érzelmes női lények vagy intellektuálisan kimagasló személyiségek? A történelmet formáló vezéregyéniségek vagy hétköznapi karakterek? A szerelem, az otthonteremtés, a szabadság vágya hajtja őket, vagy épp az igazságkeresés és a hatalom megszerzésének ambíciója?

 

Vajon kik ők...?

 


A történelem viharában hánykolódó áldozatok vagy hősök, legendás nőalakok, mint Colson Whitehead és A föld alatti vasút Corája, aki a rabszolgasors elől menekül – a szabadság szimbólumává váló, személyes élményeivel az amerikai társadalom történetének egyik legnagyobb kihívását idézve. 

A szexuális energiáikkal ölni tudó asszonyok és lányok Naomi Alderman disztópiájában (A hatalom, KULT Könyvek), akik az élet minden területén átveszik a férfiaktól a hatalmat, hogy felforgassák a világot. 

 

A felolvasó Hannája, akit egyszerre ismerünk meg a náci birodalom volt katonájaként és szerelmes, gyengéd nőként, az önreflexió, a szembenézés és bűnhődés híres nőalakjaként.

Bernhard Schlink Olgája, aki egy életen át, még a síron túl is kitart szerelme, Herbert mellett (Olga21. Század szépirodalmi sorozata). 

 

Dean Koontz misztikus thriller-sorozatának ikonikus hőse, Jane Hawk, az FBI-tól kiugrott, ádáz ügynök, aki felgöngyölíti ország és világ sötét bűnügyeit – szembeszállva  a legfélelmetesebb bűnszövetkezetekkel...

Vagy Cordelia Grey, a kezdő magándetektív, aki az eltemetett szennyes titkok és szégyenletes bűnök nyomába eredve nemcsak egy gyilkosság körülményeit, hanem az emberi lélek sötét titkait is kutatja. (Nem nőnek való, Krimi klasszikusok sorozat). 

A bankár feleségének két dögös főszereplője, Annabel és Marina, akik a világot behálózó gazdasági bűncselekmény leleplezésének izgalmas történetében elszántan küzdenek az igazságért, a szerelmükért és a családjukért.

A sikeres TV-producer, Carry, aki meg kell védje az állását és párkapcsolatát női riválisától, Emmától Michelle Frances bámulatos pszichológiai thrillerében (Az új munkatárs). És persze ott van Laura és a felnőtt fia ármánykodó barátnőjének vérre menő párviadala Frances első lebilincselő regényében (A barátnő).

A boldogság után vágyakozó, hétköznapi lány, Rachel, akinek az élete egyik pillanatról a másikra őrületes hajszává válik Paula Hawkins és minden idők egyik legsikeresebb krimijében (A lány a vonaton). 

Szívet és lelket gyönyörködtető nőalakok Dorothea Benton Frank romantikus és humoros kalandregényeiben, akik a koruktól függetlenül soha nem adják fel: küzdenek az élet örömeiért és az emberi helyzetekért, amelyekben nemcsak boldog nők, hanem értékes emberek is lehetnek. 

S persze folytathatnánk a sort...

Ezer női sors, szerep, ambíció, vágy és élet.

Sikerszerzők, sikerkönyvek a 21. Század színes világából.

 

Nőkről – nőknek.

Neked.

 

A mi ajándékunk Neked!

 

Vásárolj a weboldalunk teljes kínálatából minimum 3 könyvet 8.000 Ft értékben, és mi megajándékozunk 1 db szabadon választott könyvvel a zöld matricával ellátott bestsellerek közül!

Az ajándékkönyvedet a megrendelés véglegesítésekor a KOSÁR oldalon fogod tudni a kosaradba helyezni!

Figyeld a zöld matricával ellátott könyveket, mert az egyiket ajándékba választhatod, ha 8.000 Ft felett vásárolsz! 

Az ajándékkönyvek a készlet erejéig állnak rendelkezésre.  A választható ajándékkönyv kínálatunk a Nőnapi ajándékunk Neked! menüpontban érhető el! 

 

Sikerszerzők, sikerkönyvek a 21. Század színes világából.

Nőkről – nőknek.

Neked.

 

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hírek magazin