A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat.
Termékek Menü

6 SZÓVAL 1 REGÉNYRŐL

 6 SZÓVAL 1 REGÉNYRŐL


A 21. Század Kiadó Hemingway-pályázataKiadónk nemcsak a csodaszép, új köntösben megjelentett életműsorozat újrakiadásával tiszteleg Hemingway alkotói pályája előtt, hanem egy izgalmas játékkal is. Meséld el 6 szóban Hemingway egyik regényét, küldd el nekünk, és nyerd meg 5 kötetes, különleges kiadói könyvcsomagunkat! A két legtöbb lájkot elért mű, vagyis a közönség által két legjobbnak ítélt pályázat alkotói kapnak ajándékcsomagot. A játék során egyszerre lehet majd azon gondolkozni, vajon melyik Hemingway-regényt rejti az adott hat szó, és kitalálni, melyik pályázat a legsikerültebb. Játékra fel!

Egy alkalommal állítólag Hemingway fogadást kötött, hogy ha kell, akár 6 szóban is elmesél egy történetet. Tudjuk, hogy az író milyen mértékben volt az egyszerűsítés híve, de az eredmény mégis meglepő teljesítménynek tűnt. Zseniális hatszavas novellája ez lett végül: „Kisbaba cipő eladó. Soha nem hordták.” Ugye, micsoda dráma és fantasztikus történettömörítés jelenik meg e hat szóban? Írj Te is hasonlót a pályázatunkra, és nyerj exkluzív könyvcsomagot!Mit kell tenni?

Küldd el Hemingway egyik regényének 6 szavas, frappáns összefoglalóját! Ez lehet akár egy mondat, két mondat, rajtad áll, a lényeg, hogy nem lehet több 6 szónál.

Hova kell küldeni?

Az jatek@21.szazadkiado.hu címre várjuk e-mailben, a tárgyban tüntesd fel, hogy „6 szóval 1 regényről”!

Meddig?


A pályaműveket július 17. éjfélig várjuk, és egy előszűrés után, melyet kiadónk munkatársai végeznek, kerülnek ki oldalunkra július 21-én, Hemingway születésnapján. Addig is majd megismerhetitek a kiadó pár népszerű szerzőjének megoldását is erre a feladatra.

Eredményhirdetés: Július 28-án.Meghívott szerzők:

A pályázathoz csatlakozik a kiadó néhány népszerű írója felkérés alapján. Sőt, 3 mondatban azt is elmesélik, mit jelent nekik Hemingway. Kiadóvezetőnk is részt vesz a születésnapi játékban. Akiktől tehát meghívás alapján olvashattok majd 6 szóban 1 Hemingway-regényt: Mucha Dorka, Dezső András, Tóth Gábor Ákos, Kordos Szabolcs, Földvári András, Maros András és Bárdos András. Figyeljétek a posztjainkat!

Tartalomhoz tartozó címkék: hírek