Barion Pixel
A 21.szazadkiado.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A 21.szazadkiado.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és Adatkezelési tájékoztatónkat
Kiadói ár
7.480 Ft
Eredeti ár
10.980 Ft
Webshop kedvezmény: 3.500 Ft 32%

Itt olvashattál a könyvről:

Kiadói kedvezmény minimum 25%
1-3 munkanapon belüli rendelés feldolgozás
Törzsvásárlói pont - regisztrált vevőknek - 5% visszajár
FoxPost, Packeta, GLS kedvező díjak

12+12 szabály az élethez csomag - Jordan B. Peterson

Kiadói ár
7.480 Ft
Eredeti ár
10.980 Ft
Webshop kedvezmény: 3.500 Ft 32%
Kívánságlistára teszem
Gyártó: 21. Század Kiadó
ISBN: Peterson-csomag
Ez a vásárlásod 15 pontot ér!

12+12 szabály az élethez csomag - Jordan B. Peterson

Peterson tizenkét további szabállyal áll elő: egyfelől ősi bölcsességekre hagyatkozó, nehezen kikapart igazságokkal, másfelől a legszemélyesebb tapasztalatokkal, amelyeket magánéletéből és klinikai gyakorlatából szűrt le.

Megrendelés gomb a csomaghoz az oldal alján található. 

Leírás

​12+12 szabály az élethez csomag - Jordan B. Peterson

 

-o-

A nagy sikerű 12 szabály az élethez szerzője, Jordan B. Peterson újabb kötettel jelentkezett, melynek anyagát jórészt kórházakban írta. A radikálisan őszinte klinikai pszichológus tehát saját betegségéből és gyengeségéből is erőt merített ahhoz, hogy másoknak erőt adjon. Előző könyvével ellentétben a Túl a renden azzal az átfogó problémával foglalkozik, hogyan lehet jövedelmező módon elkerülni a túlságosan is nagy biztonság és kontroll veszélyeit. Vagyis egyik lábunkat a renden belül kell tartanunk, míg a másikkal tapogatózva túl kell lépni rajta. 

A két könyv: a 12 szabály az élethez és a Túl a renden önállóan is megállják a helyüket, de azért íródtak, hogy reprezentálják a bennük közölt tartalom egyensúlyát. Ez az oka annak, hogy az első fehér, míg a második fekete kötésben jelent meg: együtt alkotnak egy egészet, akárcsak a taoista jin és jang.

A tizenkét újabb szabály segíti az olvasót egy bátrabb, igazabb élethez, amelyben több értelmet fog találni. Az élet értelme nem más, mint az ismert dolgainkon való túllépés, nem más, mint az örökké változó világhoz való alkalmazkodás.

 

A youtube videohoz magyar felirat beállítható.
Bal alsó sarokban az ikonoknál:  Beállítások menü / Feliratok / Automatikus fordítás / Magyar nyelv kiválasztása

-o-

 

-o-

Dr. Jordan B. Peterson a 12 szabály az élethez című bestseller szerzője, amely világszerte több mint ötmillió példányban kelt el. Több évtizeden át dolgozott klinikai pszichológus professzorként a Harvardon és a Torontói egyetemen. Peterson mára a világ egyik legbefolyásosabb gondolkodója lett. YouTube videóit és podcastjait világszerte több száz millióan hallgatták meg, globális könyvturnéjára több mint 250 000 ember volt kíváncsi.  

 

 

 

Jordan B. Peterson Túl a renden: újabb 12 szabály c. könyve a  nemzetközi megjelenéssel azonos időben jutott el a magyar olvasókhoz is.

 

 

A youtube videohoz magyar felirat beállítható.
​Bal alsó sarokban az ikonoknál:  Beállítások menü / Feliratok / Automatikus fordítás / Magyar nyelv kiválasztása

 

Jordan B. Peterson 12 szabály az élethez és Túl a renden: újabb 12 szabály c. könyve megvásárolható kedvezményes csomagajánlatban.

10.980 Ft
7.480 Ft
32% Csomag kedvezmény:

 

Mások ezt vették még

Az oldal tetejére